Македонски | Shqip | English |
16 јан 20:48
Линк
Куќи/Вили , Крушево

Kuka od 90m2 vo Krusevo

12 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 90

16 јан 20:48
Линк
Куќи/Вили , Крушево

Kuka od 90m2 vo Krusevo

12 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 90
16 јан 16:35 Куќи/Вили , Крушево

Moderno namestena vila vo Krusevo itno

700 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 130
09 јан 19:08 Куќи/Вили , Крушево

SMESTUVANJE VO KRUSEVO

Број на соби: 3
Површина: 100
08 јан 20:41 Куќи/Вили , Крушево

Apartmani i sobi vo Krusevo

350 МКД / дневно

Број на соби: 5
Површина: 100
06 јан 17:05 Куќи/Вили , Крушево

Se izdava sprat vo Krusevo

3 000 МКД / дневно

Број на соби: 3
Површина: 110
27 ное 02:03 Куќи/Вили , Крушево

Kuka vo Krusevo

25 000 ЕУР

Број на соби: 4
07 ное 12:44 Куќи/Вили , Крушево

Kuka od 150m2 vo Krusevo

47 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 150
25 сеп 12:58 Куќи/Вили , Крушево

Kuka vo Krusevo mnogu povolno

Број на соби: 5
Површина: 200
01 авг 17:26 Куќи/Вили , Крушево

KUKA OD ISTORISKO ZNACENJE/1903

Број на соби: 4
Површина: 130
02 јул 16:08 Куќи/Вили , Крушево

KUKA VO KRUSEVO VIKEND/KUKA

16 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 150
21 јун 17:43 Куќи/Вили , Крушево

Kuka od 104m2 so zemjiste vo Krusevo

20 000 ЕУР

Број на соби: 6
09 мар 20:12 Куќи/Вили , Крушево

Kuka od 180m2 vo Krusevo

Број на соби: 9
Површина: 180
29 јан 20:15 Куќи/Вили , Крушево

Kuka od 100m2 vo Krusevo

Број на соби: 5
Површина: 100
14 сеп 11:34 Куќи/Вили , Крушево

Vila Sofija Krusevo

Број на соби: 2
Површина: 60
02 сеп 16:16 Куќи/Вили , Крушево

KUKA VO KRUSEVO

10 000 ЕУР

Број на соби: 5
22 јун 21:25 Куќи/Вили , Крушево

Kuka od 160m2 vo Krusevo

30 000 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 160
15 јан 19:52 Куќи/Вили , Крушево

Kuka vo Krusevo

300 МКД / месечно

Број на соби: 3
Површина: 110
Кон почеток