Македонски | Shqip | English |

ПОРТАМАК

алуминиум / пвц прозори и врати

ПОРТАМАК   Прикажи повеќе ПОРТАМАК
алуминиум / пвц прозори и врати

Уживајте во вашиот избор!

Производство и монтажа на PVC и АЛУМИНИУМ прозори и врати од реномирани фирми. ГАРАНЦИЈА за квалитет, профили WINTECH, THERMICCO, DECCO и PROWIN со 6 комори, 7 комори и 8 комори, алуминиум прозори и врати, најразлични пакети на стакло.
Вршиме изработка и на ПВЦ ролетни,АЛУМИНИУМСКИ ролетни, венецијанер, вариолајт, РОЛО и ЗЕБРА/МИНИ ЗЕБРА завеси, комарници.
Бесплатна демонтажа на старите прозори.

Кои се придобивките на нашите купувачи?
✔ Поголема сигурност
✔ Поголема енергетска заштеда - помали сметки за греење и ладење
✔ Повеќе природна светлина со УВ заштита со прозорите на ПОРТАМАК
✔ Лесно одржување
✔ ЕКО систем - заштита на природата
✔ Долготрајност - одлична инвестиција

ПОРТАМАК
070/210287 078/433033
ПОРТАМАК
Кон почеток