Кон почеток
Се поврзува...
Македонски | Shqip | English |
Се поврзува...

SEMINARSKI DIPLOMSKI MAGISTERSKI TRUDOVI I PREVODI

Оглас од претпријатие. Се продава од: SEMINARSKI - DIPLOMSKI - MAGISTERSKI - TRUDOVI 03 мај 22:34 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
Цена:

-

Локација: Скопје, Скопjе
Услуги : Изработка на трудови
Професионална изработка на едукативни трудови според ЕКТС критериумите,(академски стил на пишување):

ТРУДОВИ ОД СИТЕ НАУЧНИ ОБЛАСТИ:

- Докторски дисертации
- Магистерски трудови
- Специјалистички трудови
- Дипломски трудови
- Семинарски трудови
- Проектни задачи
- CV + Мотивационо писмо (МК&EN)
- Мини есеј и истражувачки проекти
- Табеларно прикажување на податоци
- Power point презентации
- Бизнис планови
- Анализа на случај
- Спроведување на истражување
- Трудови на слободна тема
- Анкетни листови
- Прашалници
- ЛЕКТОР по МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК со Уверение и печат

............................................................................................
Судски и стручен ПРЕВОД (АНГ <=> MAK) од сите области:

- Вршење на писмен превод во која било област:
*Право
*Економија
*Медицина,
*Информатичка технологија
*Психологија
*Социологија
*Филозофија
*Земјоделство
*Бизнис итн. со соодветно форматирање на текстот согласно формата и содржината на оригиналот, како и според потребите на клиентот.
- Лични документи
- Правни и судски документи (одлуки, пресуди, барања, тужби, жалби, договори, покани итн.)
- Сведителства, дипломи, уверенија, сертификати, потврди итн.
- Разни дозволи
- Изјави
- Препораки
- Разни изводи и извештаи вклучувајќи и изводи од матичната евиденција и финансиски извештаи
- Договори
- Полномоштва

М-р Весна ИВАНОВА
(Овластен судски преведувач)


............
Поради професионалната тимска работа во нашето работно биро,овозможуваме навистина брза изработка - работејќи според конструктивните ЕВРОПСКИ критериуми.

За нашите верни клиенти, следуваат и големи поволности.
Трудовите се изработуваат ПОЕДИНЕЧНО, за секое лице!!!

Цена по договор.

Со нас, НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА!

........................
Контакт:

Моб телефон:
- 070/ 786-789 T-MOBILE................................................................
E-MAIL:
i_kostadin@live.com
ivanov.kostadin28@gmail.com
..................................................................
FACEBOOK: www.facebook.com/seminarskidiplomski.magisterskitrudovi.1?fref=ts
................................Благодариме за довербата и соработката!

Со почит,
М-р Костадин Иванов - КОКИ
(Правен консултант)
Имиња за пребарување:
- Семинарски работи
- Seminarski raboti
- Превод од АНГЛИСКИ на МАКЕДОНСКИ и обратно
- Prevod od Angliski na Makedonski i obratno
Нема посетени огласи