Кон почеток
Се поврзува...
Се поврзува...

БИОФЛОР ЃУБРИВО БР1 ЗА ПИПЕР

Оглас од претпријатие. Се продава од: ИНТУС дооел Скопје 20 авг 23:59 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
a653aa00a8334b049220a6600a991f50 326485aa80174d6182a120779c150b7a f97821f8fb83443db1bea11820ef11de fa1d31156847484a994308f3c86a9d13 576a903ea35f4f33a2fd749c1c953ecd a12aaaec44194038bb74a82a731587ca 5216037c2ce94d52a2b71192f434a429 a479af97e2c24655bfebbbdea667d760 19f01c3b23ab4d6fbeb6134ba5c369c5 165492a643574303a3f4768a3de4f52d 1627eba3c3d44c9fa94d739081436d03 922722a008dd4dc7bbf589e1cffdb12b X
Цена:

85 МКД

Локација: Скопје, Скопjе
Производи : Земјоделски производи/Растенија
-БИОФЛОР-ТЕЧНО МИКРОБИОЛОШКО ОРГАНСКО ЃУБРИВО ОД КАЛИФОРНИСКИ ЦРВИ

-ПОГОЛЕМ РОД ЗА 30% ПОМАЛКУ БОЛЕСТИ ЗА 50%
СО БИОФЛОР РАСТЕНИЈАТА МНОГУ ПОЛЕСНО ГИ ПОДНЕСУВААТ ГОРЕШТИНИТЕ И ТОПЛОТНИТЕ УДАРИ
-КАЈ ПИПЕР,ДОМАТ, КРАСТАВИЦА И ДР. ПООБЕМНО ЦВЕТАЊЕ ПОБРЗО СОЗРЕВАЊЕ И ПОВЕКЕ БЕРБИ

-ЈАЧМЕН И ПЧЕНИЦА СО ХЕМИСКИ ЃУБРИВА 3 Т./ХА, СО БИОФЛОР 5 ТОНА/ХА - ЗЕМЈОДЕЛСКО УЧИЛИШТЕ ВО ДРАЧЕВО
-БОРАНИЈА СО ХЕМИСКО ЃУБРЕ 12 БЕРБИ СО БИОФЛОР 23 БЕРБИ - ДРАЧЕВО
-КУРТОВСКА КАПИЈА 65 ТОН/ХА ПОД ФОЛИЈА - МОНОСПИТОВО


НА СЛИКА
-КУРТОВСКА КАПИЈА ОД 3 ДЕКАРА 20 ТОНА НА ОТВОРЕНО - ПРИЛЕПСКО
- ПИПЕР 120 Т./ХА КАВРЏИК БЕРБА 6 МЕСЕЦИ - СТАЈКОВЦИ
- МОРКОВ 102 ТОНА/ХЕКТАР -СТАЈКОВЦИ
-ЈАБОЛКО ОД 6 ДЕКАРА 63 ТОНА – С. ЈАНКОЕЦ .
-БАДЕМ ОД 3 ГОД. СО ЈАТКА ОД 6 ГРАМА -МАРИОВО
-ЗЕЛКА 15 ДЕНА СТАСАНА ПРЕД СИТЕ МОНОСПИТОВО

Цена 85 ден./лит.
Пакување ТУБА 5 и 10 лит.
Употреба 20 - 40 лит/ха

http://www.bioflor.com.mk
e-mail: info@bioflor.com.mk

076/39 55 99; 078/39 55 99
Нема посетени огласи