Кон почеток
Се поврзува...
Се поврзува...

ROLETNI PVC PROZORI ALUPLAST VARIOLAJT VENECIJANER

Оглас од претпријатие. Се продава од: ИГ Инжинеринг Вчера 09:50 Поврзи се кон претпријатието за да направиш измени
ba0997192a584a4da3ab8afa5a2f3dab ce5507a3b23b415aa7be5e3a5747727f 2617f8f376f049448a1a78db8162c58f df3395287da54722875b794da9f47c34 bb3a5d28637946d3b74813a023deff3f fe3d00364615424c9b21e2ba0c51d36f 9e0889662a884e6f8e716705125b302f 6db1f05faa8b4f819e8d4b8d0ff27d8c a4a5556c5ab44ea6873b17fd08caf14a d7fb5c1d24454b1da91407a7ba97ec93 34dc9707f53c4f238e82627aa4fc3278 c6fdd20a79574b7c9c2c4c5cbc821c30 X
Цена:

-

Локација: Скопје, Скопjе
Опрема : Врати/Прозорци и Осветлување
Производство и монтажа на високо квалитетни венецијанер ролетни со широка палета на бои како и производсво на вариолајт завеси со повеќе типиви на платна и бои, а нудиме и монтажа на следниве артикли од увоз:
-Зебра(Sun strip)завеси, ролозавеси, дрвен венецијанер со ширина 25мм,35мм i 50мм и

____________________________________________

Воедно во можност сме да Ви понудиме и монтажа на надворешни пластични и алумински ролетни, роло комарници, фиксни комарници, врата и шибер комарници

ПВЦ ПРОЗОРИ И ВРАТИ ГЕРМАНСКИ ПРОФИЛ И ОКОВ - БРЕНДОТ АЛУПЛАСТ :

1. Prozor ednokrilen 500 x 500= 52ev
2. Prozor ednokrilen 600x 600= 60ev
3. Prozor ednokrilen 600x 800= 65ev
4.Prozor ednokrilen 800x 800= 70ev
5. Prozor ednokrilen 800x 1000= 78ev
6. Prozor ednokrilen 600x 1200= 77ev
7. Prozor ednokrilen 800x 1200= 85ev
8. Prozor ednokrilen 800x 1400= 92ev
9. Prozor ednokrilen 900x 1400= 96ev
10.Prozor ednokrilen 1000x1000= 85ev
11.Prozor ednokrilen 1000x1400 = 101ev

12.Dvokrilen-Tprecka 1200x1200= 139ev
13Dvokrilen -Tprecka 1200x1400 = 151ev
14.Dvokrilen-Tprecka 1400x1400= 159ev
15.Dvokrilen-Tprecka 1600x1200 = 154ev
16.Dvokrilen-Tprecka 1600x1400= 168ev
17.Dvokrilen-Tprecka 1800x1400= 176ev
18.Dvokrilen-Tprecka 2000x1400= 185ev

19 Balkonska vrata ednokrilna 700x 2100=111ev
20.Balkonska vrata ednokrilna 800x 2100=116ev
21.Balkonska vrata ednokrilna 900x 2100=122ev
22.Balkonska vrata ednokrilna 800x 2200=118ev
23.Balkonska vrata dvokrilna 1200x2100 =200ev
24.Balkonska vrata dvokrilna 1400x2000=204ev
25.Balkonska vrata dvokrilna 1400x2100 =212ev
26.Balkonska vrata dvokrilna 1400x2200=220ev
27.Balkonska vrata dvokrilna 1600x2100 =212ev

28. WCVrata 700x 2050 102ev
29. WC Vrata 800x 2050 107ev
30. WC Vrata 900x 2050 112ev
31. WC Vrata 1000x2050 117ev

32.Vlezna vrata so ukrasen panel 900x 2100 265ev
33.Vlezna vrata so ukrasen pan 1000x 2100 270ev
34.Vlezna vrata so ukrasen pan 1100x 2100 275ev

35.Dvokrilna vrata vlezna 1350x 2100 480ev
36.Dvokrilna vrata vlezna 1400x 2100 485ev

____________________________________________

email: jovanov_petar@yahoo.com
или на
Тел.кон. 077/670-691 ; 076/752-978
Нема посетени огласи