Македонски | Shqip | English |

АГРИА ЦЕНТАР

Единствен центар за мотокултиватори

Фирмата АГРИА ЦЕНТАР дооел од Штип се занимава со увоз, продажба и сервисирање на мало-земјоделска механизација, а потесна специјалност е продажбата и сервисирањето на мотокултиватори. Почетокот на нашето работење датира од 1989 год. како представниш   Прикажи повеќе Фирмата АГРИА ЦЕНТАР дооел од Штип се занимава со увоз, продажба и сервисирање на мало-земјоделска механизација, а потесна специјалност е продажбата и сервисирањето на мотокултиватори. Почетокот на нашето работење датира од 1989 год. како представништво на фабриката МИО - СТАНДАРД од Осиек - Р. Хрватска. Потоа како представништво и на ИМТ - Књежевац, Р. Србија. Во поново време понудата на мотокултиватори е зголемена со нови модели и од други производители. Богатото искуство и високата професионалност се нашата силна страна! Најголем избор на Мотокултиватори со НАЈДОБРИ ЦЕНИ. Повелете во ЦЕНТАРОТ ЗА МОТОКУЛТИВАТОРИ ВО МАКЕДОНИЈА. Работно време: Понеделник до петок:9-19, Сабота:8-16. Повеќе информации можете да добиете на телефон: 070 322 193, 077 755 119 и 032 391 183. Инг.Агр. Борис Георгиев
АГРИА ЦЕНТАР
Карл Маркс 22
Штип
16 авг. 18:34 Автомобили , Штип

Renault Kangoo 1.5 dci

2 900 ЕУР

15 авг. 09:39 Машини и Алати , Штип

PUMPI ZA VADENJE VODA

6 500 МКД

Кон почеток