Македонски | Shqip | English |

АД Осигурителна полиса Скопје

Нашата мисија...   Прикажи повеќе Нашата мисија...

Е да бидеме конструктивно фокусирани на осигурителниот пазар во Р. Македонија, отворено да ги разгледуваме потребите и барањата на клиентите како и искрено да се ангажираме и залагаме за нивната потреба да се чувствуваат безбедни без оглед за каков вид на осигурување станува збор.
Конкурентскиот однос да го почитуваме на еден професионален и фер начин и да понудиме оптимални услови за соработка со големите и малите клиенти и секогаш да бидеме свесни дека ние постоиме за да ги задоволиме потребите за осигурително покритие на нашите клиенти.

42.013463 21.439862
Бул. „Маркс и Енгелс„ Бр. 3
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
Кон почеток