Македонски | Shqip | English |

АСКА НЕДВИЖНОСТИ-ASKA NEDVIZNOSTI

askanedviznosti@gmail.com

Посредуваме при продажба и изнајмување на куќи , станови, деловен простор....   Прикажи повеќе Посредуваме при продажба и изнајмување на куќи , станови, деловен простор....

АСКА НЕДВИЖНОСТИ-ASKA NEDVIZNOSTI
42.013463 21.439862
Аминта Трети 58/2
18 јан. 14:23 Станови , Скопjе , Аеродром

PRAZEN STAN KAJ SUPER TINEKS

150 ЕУР /muaj

12 ноем. 09:54 Станови , Скопjе , Аеродром

POLUNAMESTEN NOV 2 SOBEN STAN

10 000 МКД /muaj

05 ноем. 09:48 Станови , Скопjе , Кисела Вода

POLUNAMESTEN 2 SOBEN

150 ЕУР /muaj

01 ноем. 08:55 Станови , Скопjе , Центар

NAMESTEN STAN KAJ UNIVERZALNA

150 ЕУР /muaj

27 јун. 09:50 Станови , Скопjе , Карпош

NAMESTEN STAN KAJ CITY MALL

10 000 МКД /muaj

27 јун. 09:48 Станови , Скопjе , Карпош

UBAV STAN VO NOVA ZGRADA

200 ЕУР /muaj

20 јун. 18:05 Станови , Скопjе , Аеродром

SPECIFICEN NAMESTEN STAN

150 ЕУР /muaj

14 јун. 10:50 Станови , Скопjе , Скопје

NAMESTEN STAN KAJ VOENA BOLNICA

180 ЕУР /muaj

29 мар. 15:00 Станови , Скопjе , Карпош

3 SOBEN KAJ VOENA BOLNICA

270 ЕУР /muaj

29 мар. 14:05 Станови , Скопjе , Скопје

NAMESTEN 2 SOBEN KAJ KATOLICKA

200 ЕУР /muaj

21 мар. 10:47 Станови , Скопjе , Аеродром

NAMESTENA GARSONJERA

9 000 ЕУР /muaj

09 мар. 11:38 Станови , Скопjе , Скопје

2 SOBEN NAMESTEN VO MICURIN

200 ЕУР /muaj

15 фев. 11:01 Станови , Скопjе , Карпош

POLUNAMESTEN STAN ZA DELOVEN

300 ЕУР /muaj

11 јан. 14:31 Станови , Скопjе , Центар

POLUNAMESTEN 2 SOBEN STAN NA VODNO

180 ЕУР /muaj

07 дек. 14:24 Станови , Скопjе , Аеродром

NAMESTEN 2 SOBEN STAN KAJ BISER

170 ЕУР /muaj

24 окт. 12:01 Станови , Скопjе , Центар

KOMPLET NAMESTEN STAN VO CENTAR

180 ЕУР /muaj

24 окт. 11:12 Станови , Скопjе , Центар

NAMESTEN 3-SOBEN STAN VO CENTAR

250 ЕУР /muaj

18 јул. 16:25 Станови , Скопjе , Центар

NAMESTEN STAN VO KAPISTEC

250 ЕУР /muaj

06 јул. 18:58 Станови , Скопjе , Карпош

NAMESTENA GARSONJERA KAJ OLIMPIKO

120 ЕУР /muaj

01 јул. 15:23 Станови , Скопjе , Карпош

NOVOGRADBA KAJ NOVA

1 170 ЕУР

Кон почеток