Македонски | Shqip | English |

Агенција за недвижности *ДОМА.м.Стил*

Професионална услуга, во секое време. Голем број задоволни клиенти. Ние постоиме за Вас и за Вашата доверба.
Centar, Skopje
Вчера 14:11 Станови , Скопjе , Карпош

DVOSOBEN POSEBNA KUJNA VOENA BOLNICA

200 ЕУР /месечно

Вчера 14:11 Станови , Скопjе , Центар

EDNOSOBEN POSEBNA KUJNA BLIZU RUZVELTOVA

180 ЕУР /месечно

Вчера 14:07 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN POZADI UNIVERZALNA

250 ЕУР /месечно

Вчера 14:07 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN GRCKA AMBASADA

250 ЕУР /месечно

Вчера 14:07 Станови , Скопjе , Центар

DVOSOBEN NOV BROZ KAFE UNIVERZALNA

270 ЕУР /месечно

Вчера 13:47 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN KAJ GRCKA AMBASADA

250 МКД /месечно

Вчера 13:35 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA DVOSOBEN POSEBNA KUJNA DRAMSKI KARPOS

260 ЕУР /месечно

Вчера 13:35 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN CENTAR KAJ KAFE KRUG DEBAR MALO

220 ЕУР /месечно

Вчера 13:35 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN PRAZEN KAJ ZELEN PAZAR

200 ЕУР /месечно

Вчера 13:20 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA GARSONJERA NA SAMPIONCE K VODA

150 ЕУР /месечно

Вчера 13:09 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA DVOSOBEN UBAV NA RAMPA TUTUNSKI

250 ЕУР /месечно

16 јан. 10:31 Станови , Скопjе , Карпош

TROSOBEN POZADI VERO DVA TAFTALIDZE

20 000 ЕУР /месечно

16 јан. 10:29 Станови , Скопjе , Карпош

TROSOBEN POSEBNA KUJNA 8 MI SEPTEMVRI/250 EVRA

200 ЕУР /месечно

16 јан. 10:28 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA TROSOBEN SPROTI MAJCIN DOM AERODROM

240 ЕУР /месечно

16 јан. 10:26 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN KAJ SOBOREN HRAM/280 EVRA

200 ЕУР /месечно

16 јан. 10:24 Станови , Скопjе , Аеродром

DVOSOBEN PRAZEN NOV TOBAKO 2 AERODROM/200 EVRA

10 000 МКД /месечно

16 јан. 10:23 Станови , Скопjе , Кисела Вода

DEL OD KUKJA SO SITE SMETKI11 OKTOMVRI K. voda

250 ЕУР /месечно

16 јан. 10:23 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA EDNOSOBEN K VODA KAJ OPSTINATA

180 ЕУР /месечно

16 јан. 10:19 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN UNIVERZALNA CENTAR

200 ЕУР /месечно

16 јан. 10:15 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOB PRAZEN ZA DELOVEN PROSTOR UJP

260 ЕУР /месечно

16 јан. 10:05 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA TROSOBEN POSEBNA KUJNA VERO JUMBO

220 ЕУР /месечно

16 јан. 10:04 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN GET KAFE AERODROM

9 000 МКД /месечно

15 јан. 14:32 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA TROSOBEN BLIZU OPSTINATA K VODA

250 ЕУР /месечно

15 јан. 14:08 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA DVOSOBEN NA RAMPA BLIZU TUTUNSKI

220 ЕУР /месечно

15 јан. 14:08 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN KAJ OLIMPISKI -MOZE I PRAZEN

280 ЕУР /месечно

15 јан. 14:08 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA GARSONJERA KAJ PALMA AERODROM

9 000 МКД /месечно

15 јан. 14:04 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA DVOSOBEN NA SAMPIONCE K VODA

200 ЕУР /месечно

15 јан. 13:48 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN VERO CAPITOL AERODROM

10 000 МКД /месечно

15 јан. 13:40 Станови , Скопjе , Центар

NOVA GARSONJERA SPROTI TUTUNSKI CENTAR

200 ЕУР /месечно

15 јан. 13:36 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA TROSOBEN N.LISICE TRGOVSKI LISA

250 ЕУР /месечно

15 јан. 13:28 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN HOTEL RUSIJA AERODROM

240 ЕУР /месечно

15 јан. 13:28 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA STUDIO - GARSONJERA JBT CENTAR

250 ЕУР /месечно

15 јан. 13:28 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN POSEBNA KUJNA REKORD

200 ЕУР /месечно

15 јан. 13:16 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN POSEBNA KUJNA REKORD

180 ЕУР /месечно

15 јан. 13:12 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA DVOSOBEN POZADI SIMPO KARPOS/240 evra

200 ЕУР /месечно

15 јан. 13:12 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA EDNOSOBEN POSEBNA KUJNA CITTY MALL

150 ЕУР /месечно

15 јан. 13:12 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN POSEBNA KUJNA REKORD

350 ЕУР /месечно

15 јан. 13:12 Станови , Скопjе , Центар

DVOSOBEN UBAV KTK -SV JOVAN KAPISTEC

230 ЕУР /месечно

15 јан. 13:05 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN PRAZEN NOV AMERICAN COLLEGE

150 ЕУР /месечно

15 јан. 12:50 Станови , Скопjе , Центар

CETVOROSOB KAT OD KUKJA KAFE KRUG DEBAR MALO

200 ЕУР /месечно

09 јан. 14:14 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA DVOSOBEN POSEBNA KUJNA CESMA

300 ЕУР /месечно

09 јан. 14:14 Станови , Скопjе , Центар

DVOSOBEN POSEBNA KUJNA POZADI NARODNA BANKA

350 ЕУР /месечно

09 јан. 13:58 Станови , Скопjе , Аеродром

TROSOBEN NOV NOVO LISICE POSEDNA 5 KA

280 ЕУР /месечно

09 јан. 13:58 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA TROSOBEN NOV VO TAFTALIDZE

300 ЕУР /месечно

09 јан. 13:34 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN NA REKORD CENTAR

250 ЕУР /месечно

09 јан. 13:34 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN POSEBNA KUJNA VARDAR MEBEL

350 ЕУР /месечно

09 јан. 13:26 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA TROSOBEN NA VODNO

300 ЕУР /месечно

09 јан. 13:02 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA TROSOBEN NOV TOBAKO 2 AERODROM

330 ЕУР /месечно

09 јан. 12:26 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA TROSOBEN BUNJAKOVEC

280 ЕУР /месечно

09 јан. 12:22 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA DVOSOBEN NOV MIDA KARPOS

330 ЕУР /месечно

Кон почеток