Македонски | Shqip | English |

Агенција за недвижнини-NOVA-GROUP

NOVA-GROUP

ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ ПРОМЕТ СО НЕДВИЖНИНИ.   Прикажи повеќе ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ ПРОМЕТ СО НЕДВИЖНИНИ.

***БРЗО,СИГУРНО И ПРОФЕСИОНАЛНО***
42.015121386643 21.437416076660
Бул.Партизански Одреди бр.37
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
31 мај 20:39 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA TROSOBEN STAN 91M2 VO PRZINO

600 ЕУР /месечно

31 мај 14:31 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 53м2 VO KAPISTEC

280 ЕУР /месечно

31 мај 14:19 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 50м2 VO AERODROM

200 ЕУР /месечно

31 мај 14:08 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 4-SOBEN STAN 115м2 VO CENTAR

750 ЕУР /месечно

31 мај 13:46 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA 3-SOBEN STAN 90м2 VO KARPOS 1

300 ЕУР /месечно

31 мај 12:57 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 58m2 VO CENTAR

11 500 МКД /месечно

31 мај 12:20 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 4-SOBEN STAN 92м2 VO NOVO LISICE

280 ЕУР /месечно

31 мај 12:09 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 43м2 VO AERODROM

250 ЕУР /месечно

31 мај 11:59 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 3-SOBEN STAN 75м2 VO BUNJAKOVEC

450 ЕУР /месечно

31 мај 11:50 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA GARSONJERA 34м2 VO CENTAR

200 ЕУР /месечно

29 мај 15:13 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 53m2 VO KARPOS 3

10 000 МКД /месечно

29 мај 15:02 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 51M2 VO MICURIN

250 ЕУР /месечно

29 мај 14:22 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 36m2 VO CENTAR

220 ЕУР /месечно

29 мај 14:13 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA TROSOBEN STAN 78m2 VO DEBAR MAALO

500 ЕУР /месечно

29 мај 14:01 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA TROSOBEN STAN 60m2 VO AERODROM

230 ЕУР /месечно

29 мај 13:50 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 52m2 VO KARPOS 1

200 ЕУР /месечно

29 мај 13:37 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA TROSOBEN STAN 50m2 VO KARPOS 2

250 ЕУР /месечно

29 мај 10:43 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA DOSOBEN STAN 52m2 VO TAFTALIDZE

200 ЕУР /месечно

28 мај 17:06 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 3-SOBEN STAN 64м2 VO AERODROM/OSTROVO

200 ЕУР /месечно

28 мај 16:36 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 60м2 VO TAFTALIDZE 2

190 ЕУР /месечно

28 мај 16:22 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 46м2 VO KAPISTEC

300 ЕУР /месечно

28 мај 15:46 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 45m2 VO AERODROM

300 ЕУР /месечно

28 мај 15:37 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 4 SOBEN STAN 74m2 VO CENTAR

400 ЕУР /месечно

27 мај 14:29 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 53m2 VO AERODROM

200 ЕУР /месечно

27 мај 14:16 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN OD 55m2 VO CRNICE

230 ЕУР /месечно

22 мај 16:54 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 40м2 VO KISLELA VODA

300 ЕУР /месечно

22 мај 16:42 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 47м2 VO KARPOS 1

280 ЕУР /месечно

22 мај 16:28 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 51м2 VO CENTAR UNIVERZALNA

200 ЕУР /месечно

22 мај 16:10 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 4-SPOBEN STAN 95м2 VO AERODROM

250 ЕУР /месечно

22 мај 15:52 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 45m2 VO CENTAR

200 ЕУР /месечно

22 мај 13:15 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 40m2 VO AERODROM

180 ЕУР /месечно

22 мај 11:40 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 4 SOBEN STAN 98m2 VO KAPISTEC

450 ЕУР /месечно

21 мај 16:53 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 3-SOBEN STAN OD 70м2 VO CENTAR

500 ЕУР /месечно

21 мај 15:55 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 60m2 VO KISELA VODA

200 ЕУР /месечно

20 мај 11:26 Станови , Скопjе , Кисела Вода

2 SOBEN STAN 40m2 VO KISELA VODA RASAD

200 ЕУР /месечно

17 мај 17:08 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAA 2-SOBEN STAN 65м2 VO AERODROM

200 ЕУР /месечно

17 мај 16:30 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA 2-SOBEN STAN 32м2 VO NOVO LISICE

11 000 МКД /месечно

17 мај 13:03 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 51M2 VO AERODROM

200 ЕУР /месечно

17 мај 12:41 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 53m2 VO TAFTALIDZE 1

270 ЕУР /месечно

17 мај 09:51 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 40m2 VO AERODROM

200 ЕУР /месечно

16 мај 16:57 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA 4-SOBEN STAN 80м2 VO KISELA VODA RASAD

300 ЕУР /месечно

16 мај 16:27 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN 75м2 VO AERODROM OSTROVO

230 ЕУР /месечно

16 мај 16:17 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 3-SOBEN STAN OD 60м2 VO CENTAR

300 ЕУР /месечно

16 мај 15:24 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 60m2 VO CENTAR GRAD PARK

400 ЕУР /месечно

16 мај 11:29 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 3 SOBEN STAN 55m2 VO CENTAR KAJ ROMANSKA

300 ЕУР /месечно

15 мај 13:15 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 70m2 VO CENTAR

300 ЕУР /месечно

15 мај 12:45 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA 2 SOBEN STAN 57m2 VO CENTAR NASPROTI MVR

350 ЕУР /месечно

15 мај 12:30 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA 3 SOBEN STAN OD 85m2 VO KISELA VODA

180 ЕУР /месечно

Кон почеток