Македонски | Shqip | English |

Агро-Са-Ир

"Агро-Са -Ир" е земјоделска компанија чии производи се наменети првенствено за домашниот пазар, аудирајќи на производството на житните култури. Флексибилноста во деловните преговорите, ја прави нашата компанија конкурентна на нашиот пазар а и поширок   Прикажи повеќе "Агро-Са -Ир" е земјоделска компанија чии производи се наменети првенствено за домашниот пазар, аудирајќи на производството на житните култури. Флексибилноста во деловните преговорите, ја прави нашата компанија конкурентна на нашиот пазар а и пошироко.
Агро-Са-Ир
41.935998088667 22.420349121093
Штип
Кочани   Прикажи мапа
Кон почеток