Македонски | Shqip | English |

Атлас Недвижности

Се за недвижности на едно место!

Агенцијата за недвижности "Атлас Недвижности" посредува при продажба, издавање и заменување на било каква недвижност (станови, куќи, деловни простори, канцеларии, плацеви, магацински простори и сл.) и нуди услуги во стручно советување за истите. Во соработка со наш адвокат и нотар ви гарантираме сигурност.   Прикажи повеќе Агенцијата за недвижности "Атлас Недвижности" посредува при продажба, издавање и заменување на било каква недвижност (станови, куќи, деловни простори, канцеларии, плацеви, магацински простори и сл.) и нуди услуги во стручно советување за истите. Во соработка со наш адвокат и нотар ви гарантираме сигурност.
Исто така ви нудиме услуги за реновирање на недвижности (целосно) и дизајн на ентериер како и изработка на истиот со одличен квалитет.
ул. Франклин Рузвелт 50а/2-18
Скопје, Скопjе
Денес 14:45 Станови , Скопjе , Скопје

Stan dvosoben 50m2 renoviran i namesten

53 000 ЕУР

Денес 14:43 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo gradba od 71m2 Vlae na 2kat

900 ЕУР

Денес 14:42 Станови , Скопjе , Скопје

Luksuzen Stan od 65m2 na 4/5 trosoben

73 000 ЕУР

Денес 14:41 Станови , Скопjе , Скопје

Dvosoben stan od 45m2 namesten prizemje Centar

250 ЕУР /месечно

Денес 14:40 Станови , Скопjе , Скопје

Dvosoben stan od 50m2 komplet namesten Centar

250 ЕУР /месечно

Денес 14:40 Станови , Скопjе , Скопје

Trosoben stan 69m2 na 1 kat Magari

54 000 ЕУР

11 септ. 15:37 Станови , Скопjе , Скопје

Dvosoben stan 70m2 namesten Kapistec

350 ЕУР /месечно

11 септ. 15:11 Станови , Скопjе , Скопје

Dvosoben namesten stan od 44m2 Kapistec

220 ЕУР /месечно

10 септ. 13:27 Станови , Скопjе , Скопје

Stan od 61m2 Kapistec za studenti

250 ЕУР /месечно

10 септ. 13:10 Станови , Скопjе , Скопје

Dvosoben komplet namesten stan Aerodrom od 40m2

13 000 МКД /месечно

10 септ. 12:45 Станови , Скопjе , Скопје

Luksuzen stan od 64m2 Centar-Katolicka

500 ЕУР

10 септ. 12:44 Станови , Скопjе , Скопје

Stan od 108m2 pozadi Univerzana Dupleks

93 000 ЕУР

10 септ. 12:42 Станови , Скопjе , Скопје

Cetvorosoben NOV stan Kapistec od 106m2

1 200 ЕУР

10 септ. 12:41 Станови , Скопjе , Скопје

Stan od 120m2 Centar Kale do Turska Ambasada

400 ЕУР /месечно

10 септ. 12:40 Станови , Скопjе , Скопје

Renoviran komplet namesten 61m2 CENTAR

350 ЕУР /месечно

10 септ. 12:40 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo gradba od 68m2 do Zeleznicka na 6/8

75 500 ЕУР

10 септ. 12:39 Станови , Скопjе , Скопје

Komplet namesten dvosoben od 60m2 Taftalige1

250 ЕУР /месечно

10 септ. 12:38 Станови , Скопjе , Скопје

Komplet namesten trosoben stan od 57m2 Kisela Voda

250 ЕУР /месечно

04 септ. 14:18 Станови , Скопjе , Скопје

Luksuzen od 68m2 kulite kompleks Cevahir Sky Cit

450 ЕУР /месечно

03 септ. 14:23 Станови , Скопjе , Скопје

Nov dvosoben stan od 55m2 Taftalige1

300 ЕУР /месечно

30 авг. 13:53 Станови , Скопjе , Скопје

NOV komplet namesten od 75m2 Univerzalna

400 ЕУР /месечно

16 авг. 12:33 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo gradba 50m2 AERODROM

1 100 ЕУР

16 авг. 12:27 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo gradba od 47m2 Aerodrom

1 100 ЕУР

16 авг. 12:18 Станови , Скопjе , Скопје

Vo gradba AERODROM 74m2 cetvorosoben

1 100 ЕУР

Кон почеток