Македонски | Shqip | English |

БОЖИНОСКИ-НЕДВИЖНОСТИ

ЗАТОА ШТО ЖИВОТОТ Е ДОВОЛНО КОМПЛИЦИРАН

Млада Агенција со големо искуство и брокери кои го следат Вашиот чекор
БОЖИНОСКИ-НЕДВИЖНОСТИ
Атинска 3А
Скопје, Скопjе
Вчера 14:52 Станови , Скопjе , Скопје

STAN VO KARPOS 4

45 000 ЕУР

Вчера 14:46 Станови , Скопjе , Скопје

Stan Taftalidze 2 sproti Replek

69 500 ЕУР

12 окт 13:15 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Hrom

65 000 ЕУР

10 окт 12:06 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Centar kaj Grcka ambasada

79 000 ЕУР

05 окт 12:43 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA STAN GRADSKI PARK

220 ЕУР /месечно

04 окт 16:40 Станови , Скопjе , Карпош

STAN VO HROM

04 окт 15:17 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava stan vo Kisela Voda do Opstinata

270 ЕУР /месечно

04 окт 11:19 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava Stan vo blizina na Zooloska

280 ЕУР /месечно

02 окт 14:33 Станови , Скопjе , Скопје

Stan Karpos 2

49 000 ЕУР

01 окт 16:30 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Taftalige1

56 200 ЕУР

01 окт 15:07 Станови , Скопjе , Скопје

Posleden stan Novogradba kaj Kaskada

73 200 ЕУР

01 окт 12:43 Станови , Скопjе , Скопје

Novogradba Aerodrom

59 000 ЕУР

28 сеп 13:47 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZNAJMUVA NAMESTEN STAN VO PORTA VLAE

1 ЕУР /месечно

27 сеп 14:49 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZNAJMUVA NOVA NAMESTENA GARSONJERA AERODROM

1 ЕУР /месечно

27 сеп 12:56 Станови , Скопjе , Скопје

Novogradba Kozle

1 ЕУР

27 сеп 12:13 Станови , Скопjе , Скопје

Novogradba Kozle

1 ЕУР

27 сеп 12:06 Станови , Скопjе , Скопје

Novogradba Kozle

26 сеп 14:14 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Kozle

73 000 ЕУР

26 сеп 14:04 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava stan vo Aerodrom

250 ЕУР /месечно

26 сеп 09:41 Станови , Скопjе , Скопје

Extra Stan na pocetok na Kapistec

79 500 ЕУР

Кон почеток