Македонски | Shqip | English |

Барбут Комерц Мак

Продаваме нови камионски , киперски и автобуски гуми од брендовите : Antyre , Fullrun , Windfroce i Grandstone. Гумите се со потекло од Р. Кина . Имаат сертификат за Хомологација издаден од холандија , како и M+S ознаки на дел од асортиманот . Квалит   Прикажи повеќе Продаваме нови камионски , киперски и автобуски гуми од брендовите : Antyre , Fullrun , Windfroce i Grandstone. Гумите се со потекло од Р. Кина . Имаат сертификат за Хомологација издаден од холандија , како и M+S ознаки на дел од асортиманот . Квалитетот во сооднос со цената е одличен и докажан . Цена поволна !
Барбут Комерц Мак
42.13088495518979 21.698448657989502
11 Октомври 93
Куманово   Прикажи мапа
Кон почеток