Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

Враштичанка

22 години на пазарот

Враштичанка дооел , постои 22 години во текстилната индустрија како производител на повеќе видови предива и конци од памук , полиестер , јута и полипропелен( манила ). Голем дел од нашите производи наоѓаат примена во пакувањето на земјоделските произ Прикажи повеќе
Враштичанка дооел , постои 22 години во текстилната индустрија како производител на повеќе видови предива и конци од памук , полиестер , јута и полипропелен( манила ). Голем дел од нашите производи наоѓаат примена во пакувањето на земјоделските производи како:конеци за нижење(сушење) тутун,врзување на градинарски култури , конец за шиење вреќи.. Повеќе видови на памучни предива со дебелина по ваша нарачка 100% памук, и рециклиран памук/полиестер. Hide More

Вардарска бр. 60 Радовиш

Радовиш

Ads In Store

Сите 1-2 од 2
Кон почеток