Македонски | Shqip | English |

ГД Гранит АД, Скопје

Оглас за издавање или продажба на деловна просторија во општина Центар, Скопје   Прикажи повеќе Оглас за издавање или продажба на деловна просторија во општина Центар, Скопје

‘’ГД Гранит АД’’ Скопје издава или продава деловна просторија на ул. 1737 бр.32, Влез 1, Кат-приземје бр.3, општина Центар, Скопје со површина од 51 м2.
Деловниот простор се наоѓа во стамбено деловна зграда на “Адвокатската улица”, спроти Основното училиште Св. Кирил и Методиј и Ману.
Заинтересираните своите понуди да ги достават по пошта до ‘’ГД Гранит АД’’ ул.Димитре Чуповски бр.8,1000 Скопје или на следната е-пошта [email protected]
Огласот трае 7 дена.
За дополнителни информации може да се обратите на 023218-708.

ул. 1737 бр.32, Влез 1, Кат-приземје бр.3
Центар, Скопjе
Кон почеток