Македонски | Shqip | English |

Гео-Интер ДООЕЛ

ние продаваме прецизност

Продажба на геодетски инструменти , ласери и друга мерна техника за градежништво
Гео-Интер ДООЕЛ
ул.Народни Херои бр.18 лок.2 Скопје
Кисела Вода, Скопjе
12 мај 09:51 ДРУГО , Скопjе , Кисела Вода

Geodetski GPS Tersus David

2 950 ЕУР

Кон почеток