Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

ДЕНИ-ПРОМ дооел

LAMINATNI PODOVI

Продаваме високо квалитетен ламинат од 8.3мм до 12.3мм по Германска Технологија. Прикажи повеќе
Продаваме високо квалитетен ламинат од 8.3мм до 12.3мм по Германска Технологија.

Ламинат Мозаик 805 401 12мм
Ламинат Мозаик 1206 401 12мм
Ламинат Сјајен со фуга 810 130 12мм
Ламинат сјаен со фуга долг модел 1215 167 12,3мм со восок.
Ламинат 1215 195 8,3 мм
АC4 32 Класа.

Ново Француски ламинат 8мм АЦ4 32 Класа 25 години гаранција. 12 мм АЦ5 33 класа

Лминатот е на лагер
Лајсни на лагер

Завршни медијапански лајсни висина 4мм цена 25 денари метар должен на големо.
Завршна медијапанска лајсна висина 6 мм цена 45 денари метар должен на големо

ДЕНИ ПРОМ дооел
Булевар Климент охридски 166
Спроти управна зграда на поранешен Југопромет сега хотел Глигоров
Струмица

Тел фах 034 340 676
Моб 075 428 400
Моб 070 645 895
емаил [email protected]


Hide More

Климент охридски 166 Струмица

Струмица

Ads In Store

Сите 1-1 од 1
Кон почеток