Македонски | Shqip | English |

Енерго Глобал Трејд ДООЕЛ Скопје

Дизел агрегати-генератори од 16 до 3305kVA

Продажба, монтажа и одржување на индустриски дизел агрегати-генератори за електрична енергија.   Прикажи повеќе Продажба, монтажа и одржување на индустриски дизел агрегати-генератори за електрична енергија.

Застапник на компанијата "Alimar Makina" - Р. Турција, за Р. Македонија.
Енерго Глобал Трејд ДООЕЛ Скопје
Скопје
Илинден, Скопjе
Кон почеток