Македонски | Shqip | English |

ЕУРОИНГ Гевгелија

Се продаваат станови во модерна станбена зграда во Гевгелија со лифт. Станбената зграда е со катност Подрум+Приземје+4 Катови +Поткровје во чии рамки се наоѓаат 52 станбени единици, со површина од 58м2 до 111м2.Паркирањето е решено со паркирање во по   Прикажи повеќе Се продаваат станови во модерна станбена зграда во Гевгелија со лифт. Станбената зграда е со катност Подрум+Приземје+4 Катови +Поткровје во чии рамки се наоѓаат 52 станбени единици, со површина од 58м2 до 111м2.Паркирањето е решено со паркирање во подрум и паркирање во партер.
ЕУРОИНГ Гевгелија
Гевгелија, Гевгелиjа
Кон почеток