Македонски | Shqip | English |

ИМПЕРИЈА

НЕДВИЖНОСТА Е НАЈСИГУРНА ИНВЕСТИЦИЈА

АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА   Прикажи повеќе АГЕНЦИЈА ЗА ПОСРЕДУВАЊЕ СО ПРОМЕТ НА
НЕДВИЖЕН ИМОТ
ИМПЕРИЈА
41.115133200471284 20.806051567196846
Булевар Туристичка 36А
Охрид   Прикажи мапа
16 јан. 22:04 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 50м²

32 000 ЕУР

14 јан. 21:42 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 54м²

1 500 ЕУР

10 јан. 22:43 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 65м²

50 000 ЕУР

10 јан. 00:12 Куќи/Вили , Охрид

ИМПЕРИЈА Kuka vo Ohrid

107 000 ЕУР

05 јан. 14:06 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 58м²

57 000 ЕУР

04 јан. 13:32 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 43м²

38 500 ЕУР

27 дек. 22:43 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 40м²

40 000 ЕУР

25 дек. 22:23 Куќи/Вили , Охрид

ИМПЕРИЈА Куќа 150м2

160 000 ЕУР

25 дек. 22:22 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 48м²

42 000 ЕУР

24 дек. 22:55 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 50м²

44 500 ЕУР

24 дек. 22:44 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 57м²

47 000 ЕУР

21 дек. 23:27 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 46м²

40 000 ЕУР

17 дек. 21:52 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 62м²

45 000 ЕУР

17 дек. 21:51 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 19м²

15 500 ЕУР

12 дек. 21:46 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 61м²

42 000 ЕУР

06 дек. 21:19 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 39м²

33 000 ЕУР

05 дек. 22:08 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА Стан 62м2

55 000 ЕУР

04 дек. 21:38 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 45м²

34 999 ЕУР

28 ноем. 21:59 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Стан 27м²

29 800 ЕУР

27 ноем. 21:51 Станови , Охрид

ИМПЕРИЈА – Нов стан

1 100 ЕУР

Кон почеток