Македонски | Shqip | English |

КАЗА МИА

,,НИЕ ГО ИМАМЕ КЛУЧОТ ОД ВАШИОТ НОВ ДОМ"'

ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ,   Прикажи повеќе ПОЧИТУВАНИ ПОСЕТИТЕЛИ,
НАШАТА КОМПАНИЈА Е ВЕЌЕ ДОЛГИ ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ СО НЕДВИЖНОСТИ И ПРЕВЗЕМА УЛОГА НА ГЛАВЕН КОНТАКТ ЦЕНТАР ОДГОВОРЕН ЗА ОРГАНИЗАЦИСКИ И ЛОГИСТИЧКИ ДЕТАЛИ ВО ПОГЛЕД НА :
- ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ ПРОДАЖБА - ИЗНАЈМУВАЊЕ НА НЕДВИЖЕН ИМОТ (СТАН, КУЌА,ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ,ДЕЛОВЕН ПРОСТОР.....),
- ПОСРЕДУВАЊЕ ПРИ КОМПЛЕТИРАЊЕ НА ДОКУМЕНТАЦИЈА ПОТРЕБНА ЗА РЕАЛИЗИРАЊЕ НА КУПОПРОДАЖБА.
ПОРАДИ ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА БИЗНИС ПОТРЕБИТЕ И БАРАЊАТА НА КЛИЕНТИТЕ , СЕКОЈДНЕВНО ГО УНАПРЕДУВАМЕ СВОЕТО РАБОТЕЊЕ СО ВОВЕДУВАЊЕ НА ГОЛЕМ БРОЈ НОВИ УСЛУГИ И АКТИВНОСТИ.
ТИМОТ НА ,,КАЗА МИА НОВА"
КАЗА МИА
Партизански Одреди бр.43б/8
Скопје, Скопjе
10 јул 12:12 Станови , Скопjе , Скопје

DVOSOBEN NOV STAN DEBAR MAALO

300 ЕУР /monthly

05 јул 15:49 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA NOV STAN 50 M2 KARPOS 2

400 ЕУР /monthly

06 јун 14:38 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZNAJMUVA STAN BLIZU CITY MALL

210 ЕУР /monthly

Кон почеток