Македонски | Shqip | English |

ЛИДЕР

ВАШ ЛИЧЕН ВОДИЧ ЗА НЕДВИЖЕН ИМОТ

Посредување и стручни совети во недвижности од сите видови (станови,куќи,вили,земјиште....)Купување и продажба на сите видови на недвижен имот кои се дел од нашата понуда. Изнајмување на станови,куќи и деловни простории. Ви обезбедуваме квалитетна и безбедна услуга заедно со нашите надворешни партнери (добивање бесплатен стручен правен совет, понуда на најповолен станбен кредит, решавање на имотно-правна документација....). Со нас добивате бесплатно фотографирање на недвижниот имот,маркетинг и рекламирање на имотот од страна на стручни агенти, проверка на фактичка и правна состојба, комплетирање на документација потребна за продажба.   Прикажи повеќе Посредување и стручни совети во недвижности од сите видови (станови,куќи,вили,земјиште....)Купување и продажба на сите видови на недвижен имот кои се дел од нашата понуда. Изнајмување на станови,куќи и деловни простории. Ви обезбедуваме квалитетна и безбедна услуга заедно со нашите надворешни партнери (добивање бесплатен стручен правен совет, понуда на најповолен станбен кредит, решавање на имотно-правна документација....). Со нас добивате бесплатно фотографирање на недвижниот имот,маркетинг и рекламирање на имотот од страна на стручни агенти, проверка на фактичка и правна состојба, комплетирање на документација потребна за продажба.
Со Лидер агенција за недвижности-Скопје, добивате ваш личен водич во недвижниот имот кој нуди професионална,сигурна,безбедна,квалитетна, и брза реализација.
ЛИДЕР
Митрополит Теодосиј Гологанов бр.40 лок.1
Skopje
Вчера 18:38 Станови , Скопjе , Центар

STAN OD 47M2 AVTOKOMANDA GRADBA 2013

41 000 ЕУР

Вчера 14:58 Станови , Скопjе , Карпош

TROSOBEN STAN DO HOTEL KARPOSH

250 ЕУР /месечно

17 авг 16:55 Станови , Скопjе , Центар

KOMPLETNO OPREMEN TROSOBEN CENTAR

350 ЕУР /месечно

17 авг 16:46 Станови , Скопjе , Скопје

KOMPLETNO OPREMEN SO NOV MEBEL TROSOBEN K VODA

250 ЕУР /месечно

17 авг 16:26 Станови , Скопjе , Скопје

TROSOBEN STAN ZA CETIRI LICA RUZVELTOVA

13 000 МКД /месечно

17 авг 15:55 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA KOMFOREN PETOSOBEN STAN CENTAR

400 ЕУР /месечно

17 авг 15:00 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA RENOVIRAN TROSOBEN PARTIZANSKA

300 ЕУР /месечно

17 авг 13:38 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN KAPIS0TEC

220 ЕУР /месечно

17 авг 12:15 Станови , Скопjе , Скопје

TROSOBEN STAN POZADI LEPTOKARIJA

180 ЕУР /месечно

16 авг 12:56 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN STAN CENTAR PESTALOCI

260 ЕУР /месечно

16 авг 12:29 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN STAN CENTAR JUGODRVO

250 ЕУР /месечно

16 авг 12:28 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN STAN ZA CETIRI OSOBI

320 ЕУР /месечно

15 авг 12:56 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA STAN DO SOBRANIE DVOSOBEN

200 ЕУР /месечно

15 авг 12:40 Станови , Скопjе , Центар

DVOSOBEN STAN DEBAR MAALO

200 ЕУР /месечно

15 авг 10:20 Станови , Скопjе , Карпош

Se izdava preubav stan 220 evra pozadi dramski K 1

250 ЕУР /месечно

15 авг 10:18 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA STAN NASPROTI ZELEN PAZAR

8 000 ЕУР /месечно

15 авг 09:24 Станови , Скопjе , Скопје

KAPISTEC TROSOBEN STAN ZA CETIRI LICA

270 ЕУР /месечно

15 авг 09:08 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA DVOSOBEN STAN DO UNIVERZALNA SALA

270 ЕУР /месечно

15 авг 09:00 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVAAT DVA STANA VO DEBAR MAALO

400 ЕУР /месечно

14 авг 15:53 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA TROSOBEN STAN KISELA VODA

200 ЕУР /месечно

13 авг 18:07 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA STAN DEBAR MAALO

200 ЕУР /месечно

13 авг 18:05 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA SPROTI SIMPO KARPOSH 1

12 000 ЕУР /месечно

13 авг 14:09 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA VO KARPOSH 2 TROSOBEN

250 ЕУР /месечно

10 авг 16:59 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA TROSOBEN STAN VO KISELA VODA

200 ЕУР /месечно

10 авг 14:02 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN KOMPLETNO RENOVIRAN NAMESTEN STAN VO KAPI

15 000 МКД /месечно

10 авг 13:41 Станови , Скопjе , Скопје

TROSOBEN NOV STAN CENTAR KAJ PESTALOCI

300 ЕУР /месечно

10 авг 13:40 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA KOMFOREN SPRAT OD KUKA

200 ЕУР /месечно

10 авг 13:40 Станови , Скопjе , Аеродром

DVOSOBEN STAN AERODROM

180 ЕУР /месечно

09 авг 14:38 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN STAN 56M2 VTOR KAT KAPISTEC

1 150 ЕУР

09 авг 14:26 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA TROSOBEN POZADI SIMPO K 1

240 ЕУР /месечно

07 авг 15:12 Куќи/Вили , Скопjе , Кисела Вода

KUKA SO DVA VLEZA VO PRZIONO

340 000 ЕУР

20 јул 10:34 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Se izdava dvosoben stan vo Kisela Voda

155 ЕУР /месечно

16 јул 12:38 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA NOV PRAZEN STAN DVOSOBEN VO CENTAR

220 ЕУР /месечно

16 јул 12:25 Станови , Скопjе , Центар

SE IZDAVA TROSOBEN STAN SPROTI SOBORNA

300 ЕУР /месечно

11 јул 18:48 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA TROSOBEN RENOVIRAN

300 ЕУР /месечно

10 јул 17:00 Станови , Скопjе , Центар

TROSOBEN STAN KAJ BUGARSKA AMBASADA 240EVRA

200 ЕУР /месечно

10 јул 12:33 Станови , Скопjе , Центар

DVOSOBEN STAN VO NOVA ZGRADA CENTAR

200 ЕУР /месечно

09 јул 17:11 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA TROSOBEN SPRAT OD KUKA

250 ЕУР

09 јул 16:56 Станови , Скопjе , Скопје

SE IZDAVA TROSOBEN KARSI PARK

250 ЕУР /месечно

09 јул 14:11 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA TROSOBEN STAN KARPOS 1 220EVRA

1 220 МКД /месечно

09 јул 12:42 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA NAMESTEN TROSOBEN STAN KISELA VODA

180 ЕУР /месечно

02 јул 16:41 Станови , Скопjе , Карпош

SE IZDAVA STAN VO KARPOSH 2

230 ЕУР /месечно

02 јул 15:24 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA TROSOBEN STAN AERODROM

250 ЕУР /месечно

02 јул 15:16 Станови , Скопjе , Аеродром

SE IZDAVA TROSOBEN STAN VO AERODROM

250 ЕУР /месечно

02 јул 14:43 Станови , Скопjе , Карпош

TROSOBEN MODERNO OPREMEN DUPLEX

250 ЕУР

Кон почеток