Македонски | Shqip | English |

МФЦ-СОЛАР

Први во Македонија

Производство на соларни фотонaпонски панели .Први во Македонија, произведуваме соларни фотонапонски панели , наменети пред се за малите потрошувачи .Наши корисници се имателите на викендици, куќи ,фарми , овоштарници , телекоминакциони објекти, бродо   Прикажи повеќе Производство на соларни фотонaпонски панели .Први во Македонија, произведуваме соларни фотонапонски панели , наменети пред се за малите потрошувачи .Наши корисници се имателите на викендици, куќи ,фарми , овоштарници , телекоминакциони објекти, бродови
МФЦ-СОЛАР
3 ноември 61
Прилеп
17 фев. 15:14 Куќи/Вили , Прилеп

Kuka vo Prilep

55 000 ЕУР

Кон почеток