Македонски | Shqip | English |
27 јул. 16:34
Линк
Куќи/Вили , Битола

Kuka so dvorno mesto vo Bitola

Број на соби: 5

Вчера 22:05 Куќи/Вили , Битола

Кuka vo Brusnicka itno

103 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 100
18 јан. 13:54 Куќи/Вили , Битола

Kuka vo Bitola

Број на соби: 4
Површина: 70
17 јан. 20:34 Куќи/Вили , Битола

Kuka vo Bitola pozadi uredot

38 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 160
17 јан. 15:14 Куќи/Вили , Битола

Kuka od 190m2 vo Bitola

88 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 190
17 јан. 14:39 Куќи/Вили , Битола

KUKA NA BAIROT BITOLA

25 000 ЕУР

Број на соби: 3
14 јан. 19:18 Куќи/Вили , Битола

Kuka od 300m2 vo Bitola

Број на соби: 10
12 јан. 14:11 Куќи/Вили , Битола

Kuka so dvorno mesto vo Bitola

100 000 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 180
02 јан. 18:11 Куќи/Вили , Битола

Kuka od 400m2 vo Bitola

180 000 ЕУР

Број на соби: > 10
21 дек. 10:24 Куќи/Вили , Битола

Kuka so dvorno mesto vo s.Kukurecani

12 000 ЕУР

Број на соби: 1,5
20 дек. 09:24 Куќи/Вили , Битола

Mala kuka vo Bitola

22 000 ЕУР

Број на соби: 3
16 дек. 10:22 Куќи/Вили , Битола

Kuka vo selo Rastani

30 500 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 120
07 дек. 10:36 Куќи/Вили , Битола

Cel imot vo s Lavci Itno

65 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 180
03 дек. 09:08 Куќи/Вили , Битола

Kuka i cel imot vo s.Lavci

Број на соби: 8
Површина: 180
26 ноем. 12:23 Куќи/Вили , Битола

Kuka so dvor na ul.Debarska

26 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 170
23 ноем. 16:01 Куќи/Вили , Битола

Kuka vo Nize Pole

98 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 180
20 ноем. 00:15 Куќи/Вили , Битола

Vila vo s Oleveni nas Kole Kaninski

20 000 ЕУР

Број на соби: 3
Кон почеток