Македонски | Shqip | English |
23 дек. 17:57 Куќи/Вили , Виница

Kuka 200m2 vo Vinica

Број на соби: 10
12 септ. 08:54 Куќи/Вили , Виница

Kuka vo Vinica

25 000 ЕУР

Број на соби: 10
Површина: 200
25 авг. 10:40 Куќи/Вили , Виница

Kuka od 300m2 vo Vinica

85 000 ЕУР

Број на соби: 10
09 јан. 22:26 Куќи/Вили , Виница

Namesten sprat od kuka vo Vinica

10 000 МКД / месечно

Број на соби: 3
Површина: 70
11 јун. 16:41 Куќи/Вили , Виница

Objekt vo centarot na Vinica

340 000 ЕУР

Број на соби: > 10
16 јан. 10:49 Куќи/Вили , Виница

Kuka od 370m2 vo Vinica

77 000 ЕУР

Број на соби: 8
12 јан. 12:57 Куќи/Вили , Виница

Stara kuka vo Selo Blatec

8 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 150
20 дек. 21:23 Куќи/Вили , Виница

Kuka 115m2 vo Vinica

100 ЕУР

Број на соби: 8
14 окт. 20:36 Куќи/Вили , Виница

Kuka od 220m2 vo Vinica

Број на соби: 10
16 јун. 00:20 Куќи/Вили , Виница

Blatec

20 000 ЕУР

Број на соби: 5
06 јун. 10:26 Куќи/Вили , Виница

Kuka od 450m2 vo Vinica

50 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 6
05 мар. 14:01 Куќи/Вили , Виница

Kuka od 800m2 vo Vinica

Број на соби: > 10
04 мар. 22:24 Куќи/Вили , Виница

KUKA VO VINICA

25 000 ЕУР

Број на соби: 4
13 јан. 00:44 Куќи/Вили , Виница

Kuka vo Vinica

29 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 4
28 дек. 14:46 Куќи/Вили , Виница

Kuka od 300m2 vo Vinica

90 000 ЕУР

Број на соби: 8
25 ноем. 22:19 Куќи/Вили , Виница

Kuka od 180m2 vo Vinica

Број на соби: 8
Површина: 180
11 септ. 20:00 Куќи/Вили , Виница

Ubava kuka vo Vinica

50 000 ЕУР

Број на соби: 5
15 авг. 23:51 Куќи/Вили , Виница

KUKA OD 220m2 VO VINICA ITNO

Број на соби: 9
Кон почеток