Македонски | Shqip | English |
19 мај 01:57
Link:
Куќи/Вили , Кавадарци

Povolno sprat od kuca

28 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 100
13 мај 21:58
Link:
Куќи/Вили , Кавадарци , Демир Капија

Kuka so restoran

Број на соби: 5
Површина: 180

Вчера 21:10 Куќи/Вили , Кавадарци

Sprat od kuka vo Kavadarci

Број на соби: 4
Површина: 70
22 мај 21:54 Куќи/Вили , Кавадарци , Демир Капија

Kuka so restoran

Број на соби: 5
Површина: 180
19 мај 01:57
Link:
Куќи/Вили , Кавадарци

Povolno sprat od kuca

28 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 100
19 мај 01:57 Куќи/Вили , Кавадарци

Povolno sprat od kuca

28 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 100
13 мај 21:58 Куќи/Вили , Кавадарци , Демир Капија

Kuka so restoran

Број на соби: 5
Површина: 180
13 мај 21:58 Куќи/Вили , Кавадарци , Демир Капија

Kuka so restoran

Број на соби: 5
Површина: 180
13 мај 21:56 Куќи/Вили , Кавадарци , Демир Капија

Kuka so restoran

Број на соби: 5
Површина: 180
07 мај 20:50 Куќи/Вили , Кавадарци

Potkrovlje

40 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 100
07 мај 20:38 Куќи/Вили , Кавадарци

Sprat od kuka

70 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 150
26 фев. 19:23 Куќи/Вили , Кавадарци

Se izdava sprat od kuka

Број на соби: 2
Површина: 50
22 фев. 18:22 Куќи/Вили , Кавадарци

Kuka vo Kavadarci

Број на соби: 8
Површина: 100
18 фев. 19:04 Куќи/Вили , Кавадарци

Kuka vo nov centar

Број на соби: 6
Површина: 140
16 дек. 15:18 Куќи/Вили , Кавадарци

Legalizirana Vila na Tikvesko Ezero,Naselb Golesh

20 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 110
19 ноем. 20:06 Куќи/Вили , Кавадарци

Kuka plac i niva vo Kavadarci

80 000 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 200
05 јул. 19:00 Куќи/Вили , Кавадарци

Kuka od 80m2 vo Kavadarci

72 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 80
05 јун. 14:39 Куќи/Вили , Кавадарци

OBJEKT VO KAVADARCI

100 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Кон почеток