Македонски | Shqip | English |
Вчера 21:54 Куќи/Вили , Куманово

KUKA VO KUMANOVO

70 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 200
17 јан. 20:53 Куќи/Вили , Куманово

Kuka na ul Nikola Tesla br 1

Број на соби: 6
Површина: 100
16 јан. 23:31 Куќи/Вили , Куманово

Kuka nad Sokolana

75 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
16 јан. 10:52 Куќи/Вили , Куманово

Kuka vo Kumanovo

50 000 ЕУР

Број на соби: 7
16 јан. 07:39 Куќи/Вили , Куманово

KUKA VO CENTAR NA GRADOT

Број на соби: 10
Површина: 200
13 јан. 18:52 Куќи/Вили , Куманово

Odlicna dvospratna kuka vo Kumanovo

40 000 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 120
10 јан. 22:20 Куќи/Вили , Куманово

Kuka vo selo Ljubodrag

Број на соби: 9
Површина: 200
09 јан. 13:46 Куќи/Вили , Куманово

Kuka do Zelen Pazar

Број на соби: 9
Површина: 180
03 јан. 12:58 Куќи/Вили , Куманово

Kuka vo Kumanovo

29 000 ЕУР

Број на соби: 4
24 дек. 14:23 Куќи/Вили , Куманово

Kuka vo Kumanovo

80 000 ЕУР

Број на соби: 3
22 дек. 21:20 Куќи/Вили , Куманово

Kuka vo Kumanovo mozna zamena za stan

45 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 180
20 дек. 14:08 Куќи/Вили , Куманово

Luksuzna kuka vo Kumanovo

Број на соби: > 10
20 дек. 12:38 Куќи/Вили , Куманово

Kuka vo Kumanovo

60 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
12 дек. 12:51 Куќи/Вили , Куманово

Kuka na ul B Sabani 159

Број на соби: 7
Површина: 180
01 дек. 18:46 Куќи/Вили , Куманово

Kuka od 180m2 vo Kumanovo

Број на соби: 10
Површина: 180
26 ноем. 08:16 Куќи/Вили , Куманово

Kuka od 200m2 vo Kumanovo

Број на соби: 9
Површина: 200
24 ноем. 20:01 Куќи/Вили , Куманово

KUKA NAD SOKOLANA

35 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 100
Кон почеток