Македонски | Shqip | English |
29 мај 00:24 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Resen

Број на соби: 5
Површина: 180
13 мај 14:48 Куќи/Вили , Ресен

Kuka od 60m2 kaj Vlaska Cesma

20 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 60
04 апр. 23:17 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Dolno Dupeni

55 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
19 фев. 14:30 Куќи/Вили , Ресен

Kuka na Prespansko Ezero s.D.Dupeni

Број на соби: 7
Површина: 150
11 окт. 22:33 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Jankovec

9 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 5
21 авг. 15:50 Куќи/Вили , Ресен

Se Izdava objekt od 300m2

Број на соби: 5
13 авг. 10:30 Куќи/Вили , Ресен

Vila vo Pretor

27 000 ЕУР

Број на соби: 3
10 авг. 12:56 Куќи/Вили , Ресен

Se izdava vikendica vo Pretor

20 ЕУР / дневно

Број на соби: 3
29 јун. 10:30 Куќи/Вили , Ресен

Kuka 260m2 vo selo Nakolec

45 000 ЕУР

Број на соби: 10
05 јун. 12:33 Куќи/Вили , Ресен

SOBI

200 МКД / дневно

Број на соби: 6
Површина: 150
31 мај 10:08 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Resen

Број на соби: 6
22 мај 11:45 Куќи/Вили , Ресен

Ekskluzivna kuka od 291m2 vo Resen

Број на соби: 10
21 мај 11:53 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Resen

Број на соби: 6
Површина: 170
26 апр. 13:44 Куќи/Вили , Ресен

Izdavam vila vo Stenje

Број на соби: 2
02 окт. 19:36 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Stenje

39 500 МКД

Број на соби: 4
Површина: 100
19 авг. 13:58 Куќи/Вили , Ресен

Kukja vo s.Drmeni

Број на соби: > 10
Површина: 200
14 авг. 08:50 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Resen

Број на соби: 5
30 јун. 21:58 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Resen

Број на соби: 8
Површина: 150
30 јун. 14:32 Куќи/Вили , Ресен

Kuka so dvorno mesto vo Resen

Број на соби: 2
28 јун. 08:24 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Resen

40 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 100
23 јун. 15:04 Куќи/Вили , Ресен

Vikend kuka vo selo Kojnsko

Број на соби: 3
Површина: 100
17 мај 19:45 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo s Krani Resen

30 000 ЕУР

Број на соби: 4
08 мај 12:41 Куќи/Вили , Ресен

Kuka od 120m2 vo naselba Pretor

Број на соби: 8
Површина: 120
21 апр. 13:24 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo s Stenje Prespa

40 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 70
13 ноем. 17:33 Куќи/Вили , Ресен

Kuka od 63m2 vo Stenje

25 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 2
27 јул. 12:13 Куќи/Вили , Ресен

Kuka od 100m2 vo Resen

Број на соби: 5
Површина: 100
04 јун. 16:44 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Resen

Број на соби: 6
05 апр. 23:29 Куќи/Вили , Ресен

Vila vo selo Brajcino

25 000 ЕУР

Број на соби: 4
16 мар. 11:46 Куќи/Вили , Ресен

Kuka vo Dolno Dupeni Prespansko Ezero

Број на соби: 8
Површина: 180
Кон почеток