Македонски | Shqip | English |
15 авг 12:32 Станови , Скопjе , Бутел

Kompletno renoviran stan vo Radisani

55 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 80
18 јун 09:32 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka od 70m2 vo Butel 1

75 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 70
15 јун 14:35 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka vo Radisani

55 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 200
14 мар 21:49 Станови , Скопjе , Бутел

Stan od 60m2 vo Kosturska 3

44 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 60
09 јун 12:39 Станови , Скопjе , Бутел

Stan od 60m2 vo Butel

Број на соби: 3
Површина: 60
23 авг 16:45 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka od 150m2 vo Butel

Број на соби: 7
Површина: 150
06 фев 13:05 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka vo Radisani

Број на соби: 8
28 апр 09:36 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka vo nas Radisani

Број на соби: > 10
Површина: 120
21 авг 12:18 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka vo Butel 2

85 000 ЕУР

Број на соби: 4
31 јул 22:40 Станови , Скопjе , Бутел

Stan vo Skopje Sever

45 000 ЕУР

Број на соби: 2
24 ное 15:28 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka od 400m2 vo Butel 1

Број на соби: 4
Површина: 100
15 јун 23:39 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuki vo Butel

Број на соби: 8
Површина: 170
Кон почеток