Македонски | Shqip | English |

Денес 21:46 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Se izdava 38m2 stan vo Kisela Voda

150 ЕУР / месечно

Број на соби: 1
Денес 21:29 Станови , Скопjе , Кисела Вода

SE IZDAVA NAMESTEN STAN ZA STUDENTKI

300 ЕУР / месечно

Број на соби: 3
Денес 20:06 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Namesten stan vo Kisela Voda

10 000 МКД / месечно

Број на соби: 2,5
Денес 15:26 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Namesten stan vo K Voda

200 ЕУР / месечно

Број на соби: 3
Денес 14:22 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Se izdava stan vo Crnice

230 ЕУР / месечно

Број на соби: 2
Денес 13:56 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Stan vo Crnice

200 ЕУР / месечно

Број на соби: 2
Површина: 50
Денес 13:23 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Se izdava stan

300 ЕУР / месечно

Број на соби: 5
Површина: 150
Денес 12:44 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Stan vo Kisela Voda

36 000 ЕУР

Број на соби: 2
Денес 11:50 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Se izdava stan pod kirija

9 000 МКД / месечно

Број на соби: 4
Површина: 50
Денес 10:45 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Stan nova gradba vo Kisela Voda

170 ЕУР / месечно

Број на соби: 2
Површина: 40
Денес 10:31 Станови , Скопjе , Кисела Вода

Se izdava Stan vo Kisela Voda

150 ЕУР / месечно

Број на соби: 2
Површина: 30
Кон почеток