Македонски | Shqip | English |
Денес 08:53 Куќи/Вили , Струмица

Vo Bansko Kuka

20 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 70
Денес 08:24 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo Strumica

Број на соби: 10
17 мар. 19:29 Куќи/Вили , Струмица

Prakticna i povolno Golema kuka vo Strumica

90 000 ЕУР

Број на соби: 5
19 фев. 11:04 Куќи/Вили , Струмица

SE PRODAVA

85 000 ЕУР

Број на соби: 5
03 фев. 18:09 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo selo Dabile

Број на соби: 8
Површина: 120
27 јан. 00:11 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo centarot na Strumica

Број на соби: 4
Површина: 140
27 дек. 11:19 Куќи/Вили , Струмица

Stara kuka vo strog centar na Strumica

33 400 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 100
26 дек. 17:35 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo Centarot na Strumica

80 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 200
24 ноем. 16:06 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo Strumica

100 000 ЕУР

Број на соби: 10
21 ноем. 11:55 Куќи/Вили , Струмица

SEMEJNA KUKA VO STRUMICA

85 000 ЕУР

Број на соби: > 10
19 окт. 14:11 Куќи/Вили , Струмица , Василево

Kuka od 150m2

Број на соби: 4
Површина: 150
18 окт. 08:04 Куќи/Вили , Струмица

Kuka od 160m2 vo Strumica

Број на соби: 6
Површина: 160
29 јул. 13:05 Куќи/Вили , Струмица

Kuka so dvor vo Strumica

200 ЕУР / месечно

Број на соби: 3,5
Површина: 70
13 јул. 12:43 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo Strumica

180 000 ЕУР

Број на соби: 10
08 јул. 09:57 Куќи/Вили , Струмица

Se izdava sprat od kuka vo Strumica

150 ЕУР / месечно

Број на соби: 3,5
Површина: 100
07 јул. 12:03 Куќи/Вили , Струмица

Prodavam Kuka

90 000 ЕУР

Број на соби: 6
05 јул. 11:56 Куќи/Вили , Струмица

Kuka pozadi crkvata Kiril i Medotij

40 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 110
03 јул. 09:44 Куќи/Вили , Струмица , Василево

Kuka so dvorno mesto

30 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 90
27 јун. 23:40 Куќи/Вили , Струмица

Се продава куќа во с.Банско

Број на соби: 8
Површина: 150
27 јун. 23:40 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo selo Bansko

Број на соби: 8
Површина: 150
25 јун. 17:12 Куќи/Вили , Струмица

Kuka od 150m2 so dvor vo Strumica

Број на соби: 8
Површина: 150
09 јун. 09:48 Куќи/Вили , Струмица

Kuka so dvorno mesto vo s Bansko

25 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 180
30 мај 22:47 Куќи/Вили , Струмица

Kuka so dvorno mesto od 2300m2 s Murtino

14 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 100
10 мај 20:48 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo Strumica

85 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 120
06 мај 13:31 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo centarot na Strumica

68 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 190
04 мај 15:56 Куќи/Вили , Струмица

Kuka vo Strumica

250 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Кон почеток