Македонски | Shqip | English |
15 јан. 23:28
Линк
Куќи/Вили , Тетово

Stan vo centar vo Tetovo

33 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 50

20 јан. 00:01 Куќи/Вили , Тетово

Shtëpi ne Tetov

199 000 ЕУР

Број на соби: 6
15 јан. 23:28 Куќи/Вили , Тетово

Stan vo centar vo Tetovo

33 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 50
12 јан. 14:18 Куќи/Вили , Тетово

SHTEPIA TETOVE

Број на соби: 6
07 јан. 11:36 Куќи/Вили , Тетово

Kuka od 176 vo Tetovo

52 000 ЕУР

Број на соби: 4
31 дек. 12:38 Куќи/Вили , Тетово

Kuka od 300m2 vo Tetovo

210 000 ЕУР

Број на соби: 7
30 дек. 17:37 Куќи/Вили , Тетово

Kuki po povolni ceni odlicni lokacii

Број на соби: 4
Површина: 190
26 дек. 13:05 Куќи/Вили , Тетово

Kuka od 660m2 vo Аjducko malo

Број на соби: 8
Површина: 200
25 дек. 21:14 Куќи/Вили , Тетово

Kuka vo Tetovo

125 000 ЕУР

Број на соби: 6
18 дек. 11:16 Куќи/Вили , Тетово

Se iznajmuva vikendica Vila Vuk

4 000 МКД / дневно

Број на соби: 4
Површина: 100
04 дек. 00:10 Куќи/Вили , Тетово

Kuka od 600m2 Tetovo

58 000 ЕУР

Број на соби: 7
03 дек. 08:40 Куќи/Вили , Тетово

Kuka i dukan vo Tetovo

Број на соби: 5
28 ноем. 23:41 Куќи/Вили , Тетово

Kuka od 321m2 vo Ajducko Malo

155 000 ЕУР

Број на соби: 5
14 ноем. 18:45 Куќи/Вили , Тетово

Mesto 100m2 kaj opstinata

Број на соби: 2,5
Површина: 100
14 ноем. 18:27 Куќи/Вили , Тетово

Kuka vo Tetovo

Број на соби: 3
Површина: 100
04 ноем. 17:23 Куќи/Вили , Тетово

Banes 105m2 Tetove

Број на соби: 4
04 ноем. 16:54 Куќи/Вили , Тетово

Shtepi me lokale

Број на соби: 4
03 ноем. 21:21 Куќи/Вили , Тетово

KUKA VO STROG CENTAR NA TETOVO

265 000 ЕУР

Број на соби: 8
Кон почеток