Македонски | Shqip | English |
31 окт. 15:47 Автомобили , Скопjе , Чаир

Ford Puma itno

1 100 ЕУР

Година: 1999
Километража: 130 000 - 139 999
21 окт. 23:52 Автомобили , Скопjе , Аеродром

Ford Puma 1.4 16V 90KS

1 700 ЕУР

Година: 1999
Километража: 140 000 - 149 999
01 фев. 18:43 Автомобили , Охрид

Ford Puma benzin

2 700 ЕУР

Година: 1998
Километража: 150 000 - 159 999
14 окт. 21:25 Автомобили , Скопjе , Шуто Оризари

Ford Puma

1 200 ЕУР

Година: 1997
Километража: 160 000 - 169 999
04 окт. 12:24 Автомобили , Куманово

Ford Puma

1 400 ЕУР

Година: 2001
Километража: 120 000 - 129 999
01 окт. 13:39 Автомобили , Скопjе , Центар

Ford Puma

1 500 ЕУР

Година: 1998
Километража: 180 000 - 189 999
26 апр. 13:29 Автомобили , Струмица , Ново Село

Ford Puma

1 400 ЕУР

Година: 1999
Километража: 170 000 - 179 999
26 окт. 13:39 Автомобили , Скопjе , Ѓорче Петров

FORD PUMA -98

1 000 ЕУР

Година: 1998
Километража: 150 000 - 159 999
23 авг. 09:25 Автомобили , Радовиш

FORD PUMA -98

650 ЕУР

Година: 1998
Километража: 150 000 - 159 999
20 јун. 16:02 Автомобили , Скопjе , Карпош

Ford Puma -99

1 600 ЕУР

Година: 1999
Километража: 190 000 - 199 999
21 апр. 13:06 Автомобили , Тетово , Желино

Ford Puma -97

1 500 ЕУР

Година: 1997
Километража: 15 000 - 19 999
22 мар. 02:53 Автомобили , Куманово

Ford Puma 1.7 Zetec-S

1 500 ЕУР

Година: 1997
Километража: 170 000 - 179 999
21 фев. 10:16 Автомобили , Скопjе , Бутел

Ford Puma -97

1 200 ЕУР

Година: 1997
Километража: 110 000 - 119 999
04 дек. 15:21 Автомобили , Скопjе , Кисела Вода

FORD PUMA 1.4 -00

1 700 ЕУР

Година: 2000
Километража: 110 000 - 119 999
09 окт. 06:24 Автомобили , Кичево

FORD PUMA -97

1 800 ЕУР

Година: 1997
Километража: 10 000 - 14 999
08 септ. 22:23 Автомобили , Куманово

Ford Puma -97

Година: 1997
Километража: 120 000 - 129 999
02 септ. 11:27 Автомобили , Прилеп , Долнени

FORD PUMA -02

Година: 2002
Километража: 190 000 - 199 999
19 јул. 10:48 Автомобили , Скопjе , Ѓорче Петров

Ford Puma -99 ILI ZAMENA

1 500 ЕУР

Година: 1999
Километража: 170 000 - 179 999
30 јун. 21:41 Автомобили , Скопjе , Ѓорче Петров

FORD PUMA -99 ITNO

1 500 ЕУР

Година: 1999
Километража: 180 000 - 189 999
01 јун. 16:46 Автомобили , Скопjе , Ѓорче Петров

Ford Puma -99

1 800 ЕУР

Година: 1999
Километража: 170 000 - 179 999
23 јан. 12:18 Автомобили , Скопjе , Аеродром

Ford Puma -98 Itno

2 000 ЕУР

Година: 1998
Километража: 140 000 - 149 999
Кон почеток