Македонски | Shqip | English |
17 мај 19:01 Автомобили , Скопjе , Карпош

Hyundai i10

Година: 2008
Километража: 130 000 - 139 999
15 дек. 12:13 Автомобили , Струга

Hyundai i10

3 000 ЕУР

Година: 2010
Километража: 160 000 - 169 999
21 окт. 13:55 Автомобили , Скопjе , Ѓорче Петров

Hyundai i10

3 200 ЕУР

Година: 2009
Километража: 95 000 - 99 999
14 јул. 11:00 Автомобили , Скопjе , Аеродром

Hyundai i10

3 600 ЕУР

Година: 2008
Километража: 20 000 - 24 999
04 апр. 11:30 Автомобили , Струга

Hyundai i10

Година: 2010
Километража: 150 000 - 159 999
01 јул. 15:05 Автомобили , Скопjе , Ѓорче Петров

Hyundai i10 -08

3 700 ЕУР

Година: 2008
Километража: 80 000 - 84 999
12 ноем. 15:40 Автомобили , Скопjе , Гази Баба

Hyundai i10 - 08

4 500 ЕУР

Година: 2008
Километража: 15 000 - 19 999
28 окт. 22:01 Автомобили , Скопjе , Кисела Вода

Hyundai i10 -09

Година: 2009
Километража: 30 000 - 34 999
24 окт. 23:39 Автомобили , Скопjе , Скопје

Hyundai i10-10

5 000 ЕУР

Година: 2010
Километража: 35 000 - 39 999
17 окт. 18:50 Автомобили , Прилеп

Hyundai i10 -08

3 300 ЕУР

Година: 2008
Километража: 75 000 - 79 999
20 септ. 12:59 Автомобили , Скопjе , Аеродром

Hyundai i10 -08

3 000 ЕУР

Година: 2008
Километража: 55 000 - 59 999
21 апр. 19:17 Автомобили , Охрид

Hyundai i10 ZAMENA ZA PIKAP - 08

3 400 ЕУР

Година: 2008
Километража: 60 000 - 64 999
Кон почеток