Македонски | Shqip | English |
29 мај 00:09 Автомобили , Тетово

Porsche Panamera 3.0d 2013

Година: 2013
Километража: 100 000 - 109 999
28 мај 17:36 Претпријатие Автомобили , Скопjе , Скопје

Porsche Panamera 3.0 -13

Година: 2013
Километража: 190 000 - 199 999
19 фев 17:17 Автомобили , Скопjе , Карпош

Porsche Panamera

40 000 ЕУР

Година: 2011
Километража: 75 000 - 79 999
27 сеп 00:47 Автомобили , Скопjе , Скопје

Porsche Panamera

75 000 ЕУР

Година: 2013
Километража: 90 000 - 94 999
19 сеп 19:32 Автомобили , Гостивар

Porsche Panamera GTS 4.8 V8

Година: 2012
Километража: 60 000 - 64 999
14 јун 13:23 Автомобили , Ресен

Porsche Panamera

Година: 2012
Километража: 130 000 - 139 999
04 мај 20:50 Автомобили , Тетово

Porsche Panamera 3.0d

Година: 2012
Километража: 85 000 - 89 999
02 мај 13:10 Автомобили , Велес

Porsche Panamera kupeno od Mk redovno ser vo Porse

65 000 ЕУР

Година: 2012
Километража: 80 000 - 84 999
06 дек 15:10 Автомобили , Тетово

Porsche Panamera TURBO 500 HP

75 000 ЕУР

Година: 2011
Километража: 80 000 - 84 999
20 окт 16:43 Автомобили , Тетово

Porsche Panamera 4s 400ks -11

Година: 2011
Километража: 85 000 - 89 999
25 апр 17:00 Автомобили , Тетово

Porche Panamera S Hybrid -11

62 500 ЕУР

Година: 2011
Километража: 130 000 - 139 999
Кон почеток