Македонски | Shqip | English |
14 јул 20:00
Линк
Куќи/Вили , Скопjе , Чаир

Shtepi

21 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 110

Вчера 22:54 Куќи/Вили , Куманово

KUKA VO KUMANOVO

70 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 200
Вчера 22:03 Куќи/Вили , Скопjе , Карпош

Se izdava luksuzna kuka vo Karpos

1 200 ЕУР / месечно

Број на соби: 5
Вчера 22:01 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka vo Butel 2

13 000 000 ЕУР

Број на соби: 7
Вчера 21:27 Куќи/Вили , Прилеп

Kuka od 65m2 vo Prilep

20 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Вчера 21:15 Куќи/Вили , Велес

Кuka kaj Velesko ezero

50 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 70
Вчера 20:42 Куќи/Вили , Скопjе , Бутел

Kuka vo Butel 1

Број на соби: 4
Површина: 120
Вчера 20:28 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 200m2 vo Stip

80 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
Вчера 20:15 Куќи/Вили , Кичево

Kuka od 710m2 vo Kicevo

400 ЕУР

Број на соби: > 10
Вчера 19:50 Куќи/Вили , Крива Паланка

Kuka vo Kriva Palanka

Број на соби: 6
Површина: 160
Вчера 19:30 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 143m2 vo Stip

23 000 ЕУР

Број на соби: 5
Вчера 18:40
Линк
Куќи/Вили , Скопjе , Скопје

Kuka od 100m2 vo Ljubanci

18 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 100
Вчера 17:36 Куќи/Вили , Скопjе , Скопје

KUKA PLAC 200m2 NA BiT PAZAR 26ti JULi

64 000 ЕУР

Број на соби: 2
Вчера 17:15 Куќи/Вили , Охрид

Vikendica od 65m2 vo Ljubanista

Број на соби: 2
Вчера 16:59 Куќи/Вили , Скопjе , Петровец

Kuka 100m2 so dvor 3300m2 vo Rzanicino

88 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 100
Вчера 16:28 Куќи/Вили , Скопjе , Кисела Вода

Kuka vo Przino

Број на соби: 7
Површина: 170
Кон почеток