Македонски | Shqip | English |
Денес 15:07 Куќи/Вили , Штип

Sprat od kuka vo Stip

35 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 100
Вчера 19:28 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 200m2 vo Stip

80 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 200
14 јан. 20:39 Куќи/Вили , Штип

Kuka vo nasleba Prebeg vo Stip

80 000 ЕУР

Број на соби: > 10
10 јан. 19:00 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 140m2 vo Stip

42 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 140
04 јан. 22:34 Куќи/Вили , Штип

Se izdava sprat od kuka vo Stip

Број на соби: 3
Површина: 50
25 дек. 08:27 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 180m2

Број на соби: 6
Површина: 180
14 дек. 16:35 Куќи/Вили , Штип

Kuka vo Stip

75 000 ЕУР

Број на соби: 7
10 дек. 09:16 Куќи/Вили , Штип

Kuka vo Centar

87 000 ЕУР

Број на соби: 8
22 ноем. 16:37 Куќи/Вили , Штип

Sprat od semejna kuka vo Stip

Број на соби: 5
Површина: 90
13 ноем. 15:00 Куќи/Вили , Штип

Sprat od kuka vo Stip

250 ЕУР / месечно

Број на соби: 3
31 окт. 16:11 Куќи/Вили , Штип

Stara kuka vo centarot na gradot

Број на соби: 5
Површина: 180
23 окт. 21:24 Куќи/Вили , Штип

Kuka na sprat lepenka vo Stip

Број на соби: 5
Површина: 180
19 окт. 12:26 Куќи/Вили , Штип

Kuka vo centarot na gradot

85 000 ЕУР

Број на соби: 8
Површина: 160
19 окт. 11:48 Куќи/Вили , Штип

Kuka vo centralno gradsko podracje

Број на соби: 10
Површина: 200
15 окт. 00:44 Куќи/Вили , Штип

Vikendica Vila vo Suitlak

24 700 ЕУР

Број на соби: 2
13 окт. 14:18 Куќи/Вили , Штип

Del od kuka

Број на соби: 6
Површина: 180
12 окт. 20:53 Куќи/Вили , Штип

Kuka na ul, Radanski pat

Број на соби: 6
Површина: 200
07 окт. 09:57 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 300m2 vo Stip

90 000 ЕУР

Број на соби: 9
08 септ. 18:29 Куќи/Вили , Штип

Izdavanje na sprat 60m2 vo Stip

Број на соби: 2,5
Површина: 60
06 септ. 13:13 Куќи/Вили , Штип

Se izdava sprat od kuka so poseben vlez

2 500 МКД / месечно

Број на соби: 3
05 септ. 19:32 Куќи/Вили , Штип

Se iznajmuva sprat od kuka za studenti

2 300 МКД / месечно

Број на соби: 2,5
05 септ. 15:44 Куќи/Вили , Штип

Kuka vo Stip

Број на соби: > 10
01 септ. 11:20 Куќи/Вили , Штип

Se izdava sprat od kuka vo Stip

250 ЕУР / месечно

Број на соби: 4
30 авг. 23:23 Куќи/Вили , Штип

KUKA VO NOVO SELO STIP

47 000 ЕУР

Број на соби: 4
27 авг. 18:53 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 60m2 vo Stip

21 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 60
25 авг. 16:57 Куќи/Вили , Штип

Kuka od 2 sprata so garaza vo Stip

90 000 ЕУР

Број на соби: 6
24 авг. 23:43 Куќи/Вили , Штип

Kuka vo Stip

100 000 ЕУР

Број на соби: 9
22 авг. 13:47 Куќи/Вили , Штип

Sprat od kuka vo Stip

Број на соби: 4
Површина: 70
10 авг. 15:05 Куќи/Вили , Штип

Stara kuka od 156m2 vo Stip

50 000 ЕУР

Број на соби: 10
08 авг. 16:26 Куќи/Вили , Штип

Se izdava sprat za univerz kadar ili 1 ili 2 stud

10 000 МКД / месечно

Број на соби: 2
20 јул. 18:51 Куќи/Вили , Штип

Se izava kuka vo cenatrot na Stip

12 000 МКД / месечно

Број на соби: 4
Површина: 110
Кон почеток