Македонски | Shqip | English |

Lozje se iznajmuva

Се продава од: Milica Hadzievska Davis 15 апр. 13:54 Избриши, измени или обнови го твојот оглас
Цена:

-

Локација: Неготино
Поседуваме лозје од околу 5 ha на локација 2 км на излез од Неготино кон Гевгелија покрај автопатот, со пристапен пат преку надвозник од стариот асфалтен пат Неготино-ТЕЦ Неготино, месност викана Подцуцка со можност за наводнување.
Истото се нуди во три можни опции:
1. Долгорочен закуп по ревитализација на лозјето од заинтресиран закупец со одложено плаќање на закупнината, согласно инвестицијата за ревитализацијата;

2. Долгорочен закуп за садење на овошни (ореви, вишни и др.) или други култури со инвестиционо вложување за подготовка од страна на заинтересираниот закупец со одложено плаќање на закупнината, согласно вложените средстава за подготовка на локацијата;

3. Продажба по договорена цена со пренос на имотните листови.
Заинтересираните субјекти потребно е да извршат увид на локацијата и согласно интересот да се јават на сопствениците на некој од следниве телефонски броеви:
- 078 272 624 Никола
- 070 882 607 Јован
- 077 944 576 Милица
- 075 444 621 Лилјана
Нема посетени огласи
Кон почеток