Македонски | Shqip | English |

Nov stan vo strog Centar vo blizina na staroto Kin

Се продава од: Martin Денес 11:03 Избриши, измени или обнови го твојот оглас
Цена:

1 200 ЕУР

Број на соби: 3,5
Адреса: Даме Груев 90
Површина: 85 m2
Локација: Охрид
Станот е нов на ул. Даме Груев 90 во близина на старото Кино, на 5 мин пешки до чаршијата.

Нова градба (ретко квалитетна денес) по сите стандарди. Зградата е населена и има вкупно 8 стана.

- Блиндор врата
- Сопствен паркинг
- Под: Ламинат (прва класа)
- Подни гранитни плочки (ходник, кујна)
- 4 сезонска дограма (клизечка врата од тераса)
- ЈугоЗапад со одлична фасадна изолација
- Идеален дел од земјиште под зграда, двор и заеднички простории

За подетално видете го видеото прикачено на огласот: https://youtu.be/JzbVprgiHL0

ЦЕНАТА Е ФИКСНА: 1.200 € за m2

---

Stanot e nov na ul. Dame Gruev 90 vo blizina na staroto Kino, na 5 min peski do carsijata.

Nova gradba (retko kvalitetna denes) po site standardi. Zgradata e naselena i ima vkupno 8 stana.

- Blindor vrata
- Sopstven parking
- Pod: Laminat (prva klasa)
- Podni granitni plocki (hodnik, kujna)
- 4 sezonska dograma (klizecka vrata od terasa)
- JugoZapad so odlicna fasadna izolacija
- Idealen del od zemjiste pod zgrada, dvor i zaednicki prostorii

Za podetalno videte go videoto prikaceno na oglasot: https://youtu.be/JzbVprgiHL0
CENATA E FIXNA: 1.200 € za m2
Нема посетени огласи
Кон почеток