Македонски | Shqip | English |

Stanovi vo centarot na Ohrid

Оглас од претпријатие. Се продава од: Lychnidos Residence Денес 00:40 Избриши, измени или обнови го твојот оглас
Цена:

-

Број на соби: 3
Адреса: ул. "Гоце Делчев"
Површина: 82 m2
Локација: Охрид
Продажба на станови во центарот на Охрид на атрактивна локација во близина на Горна Порта, Антички Театар, Самоилова тврдина и Градскиот пазар.

Lychnidos Residence e колективна станбена зграда со катност П+4+Пк во која има околу 40 станови со следните површини:
тип 1 = 45.60m2,
тип 2 = 41.86m2 (+1.18m2),
тип 3 = 95.84m2 (+3.07m2),
тип 4 = 74.14m2 (+7.80m2),
тип 5 = 77.69m2 (+6.26m2),
тип 6 = 91.98m2 (+4.59m2),
тип 7 = 57.67m2 (+2.07m2),
тип 8 = 60.36m2 (+4.12m2),
а во склад со важечките стандарди и нормативи за функционално, современо и квалитетно домување.

Зградата е во тек на градба, со најквалитетните градежни материјали: термо и звучно изолациона фасада, вградени алуминиумски ролетни, дрвен под, плочки во кујна и комплетно купатило, сигурносни врати, клими инвертор, инсталација за интернет и кабловска тв, висока сигурност на станарите со 24h видео надзор на објектот, видео интерфон, комотен сопствен паркинг во подрумот.

Lychnidos Residence ви нуди топлина и спокој со:
ЕНЕРГОЕФИКАСНИ, ЗВУЧНО ИЗОЛАЦИОНИ И БЕЗБЕДНОСНИ ПРОЗОРИ
-трослојно стакло и исполна со аргон гас
-за сите годишни времиња

Повеќе информации:
+389 71 875 000
http://lychnidosresidence.mk/
Нема посетени огласи
Кон почеток