Македонски | Shqip | English |

ПРИМА МЕБЕЛ

Прима Мебел има потреба од продавачи во салон за мебел во Струмица. Потребни квалификации: - минимум ССС - Одлично познавање на MS Office пакет, Excel, Word - Предност - работно искуство во малопродажба од областа на мебел - Возачка дозвола - Б катег   Прикажи повеќе Прима Мебел има потреба од продавачи во салон за мебел во Струмица. Потребни квалификации: - минимум ССС - Одлично познавање на MS Office пакет, Excel, Word - Предност - работно искуство во малопродажба од областа на мебел - Возачка дозвола - Б категорија - Развиени комуникациски способности - Самоиницијативност, флексибилност и подготвеност за учење - Ориентираност кон тимска работа - Потврда за неосудуваност На вработените им нудиме: - Стимулативни и натпросечни примања - Константно професионално усовршување Мотивационото писмо и кратката биографија можете да ја испратите преку полето Аплицирај веднаш (со доверба во било која доверливост),со задолжителна назнака за кое работно место се однесува апликацијата и за кој град. Прима Мебел го задржува правото да ги повика на интервју само кандидатите кои ги исполнуваат критериумите во огласот и тоа во рок од 15 дена по завршување на огласот.
Strumicë
Кон почеток