Македонски | Shqip | English |

Про Солар технолоџис

Сончеви колектори / Парно греење

Искористете го сезонскиот попуст   Прикажи повеќе Искористете го сезонскиот попуст
-Намалување на целиот асортиман за парно греење:
-бакарна цевка ф-15=169 денари
-бакарна цевка ф-18=220 денари
-бакарна цевка ф-22=253 денари
-бакарна цевка ф-28=370 денари
-бакарна цевка ф-35=520 денари
-Намалување на комплетната програма на Центрометал-Хрватска (котли и етажни шпорети)
за 5%
-Намалување на целата фитингарија од бакар и ал.пласт (колена.редуцири,тештици итн...)
Работна рака по грејно тело 1300 денари
За подетални информации обратете се во изложниот салон на:
ул.Јане Сандански бр.10 Неготино
или на тел.078/470 100 или на нашата веб страна:www.pro-solar.net
Про Солар технолоџис
41.483376645648 22.0920467376709
Васка Калајџиска 49
Неготино   Прикажи мапа
Кон почеток