Регистрирај Pazar3 сметка и добиј 50 денари!
Македонски | Shqip | English |

СТЕМИ ПРЕВОЗ

Стеми превоз е лиценцирана фирма за внатрешен транспорт на стока. Покрај услугите за превоз на стока низ целата држава, располага и со соло возила за продажба.

ул. Мито Хаџивасилев 41

Радовиш

Ads In Store

Сите 1-5 од 5
Кон почеток