Македонски | Shqip | English |

Урбан Дом

со Урбан Дом најлесно до сигурен дом

Агенцијата за недвижности Урбан Дом посредува при склучување на договори за купопродажба и издавање на станови, куќи, деловни простори и плацови за градба на семејни куќи,стамбени згради, викендици и деловни објекти.   Прикажи повеќе Агенцијата за недвижности Урбан Дом посредува при склучување на договори за купопродажба и издавање на станови, куќи, деловни простори и плацови за градба на семејни куќи,стамбени згради, викендици и деловни објекти.

42.013463 21.439862
Сава Ковачевиќ бр. 1
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
Кон почеток