Македонски | Shqip | English |

Фенико 2000 - Милчо

Подарете спокој !!!

Фенико 2000, се наоѓа во прекрасната Општина Богданци, во источниот дел на Гевгелиско-валандовската котлина, на патот помеѓу Гевгелија и Дојран.   Прикажи повеќе Фенико 2000, се наоѓа во прекрасната Општина Богданци, во источниот дел на Гевгелиско-валандовската котлина, на патот помеѓу Гевгелија и Дојран.

Основана е во 1998год и се занимава со производство на елементи од ковано железо:
- дворни огради, огради за тераси, училишта, како и брачни и единечни кревети изработени од ковано железо.
Точната локација на фирмата се наоѓа на излезот од Општина Богданци, во непосредна близина на Спортската сала и фудбалското игралиште Вардарски.
Фенико 2000 - Милчо
Каменот бб
Богданци, Гевгелиjа
Кон почеток