Македонски | Shqip | English |

AUTOAVANGARD- MIKI - KRIVA PALANKA

УВОЗ И ПРОДАЖБА НА ВОЗИЛА ОД ИТАЛИЈА БЕЗ КОНКУРЕНЦИЈА ВО КВАЛИТЕТ И ЦЕНА !!!!

Директен увоз на автомобили од Италија.   Прикажи повеќе Директен увоз на автомобили од Италија.
Автомобилите се со сите платени давачки до регистрација.(Царина, Тиф,Хомологација и преведени документи). Ваше останува само регистрација
Ауто АВАНГАРДЕ располага со различни марки на автомобили без конкуренција во цена и квалитет !!!!
Авто плацот се наоѓа на влезот во Крива паланка !!!
AUTOAVANGARD- MIKI - KRIVA PALANKA
42.20588769843677 22.330827713012695
Ул.Моша Пијаде Бр.6 Крива Паланка
Kriva Palanka   Прикажи мапа
Кон почеток