Македонски | Shqip | English |

AUTO IMPORT S.R.L - Крива Паланка

Увоз на перфектни автомобили со реална километража

Директен увоз на автомобили од Италија.   Прикажи повеќе Директен увоз на автомобили од Италија.
Автомобилите се со сите платени давачки до регистрација.(Царина, Тиф,Хомологација и преведени документи). Ваше останува само регистрација
Ауто Импорт располага со различни марки на автомобили со проверен квалитет.
Авто плацот се наоѓа на влезот во Крива паланка спроти бензинската пумпа на Макоил.
AUTO IMPORT S.R.L - Крива Паланка
Индустриска бр.30
Крива Паланка
Кон почеток