Македонски | Shqip | English |

AUTONIKO

Ние го движиме вашиот бизнис

Продажба на сите видови   Прикажи повеќе Продажба на сите видови
лесни товарни(комбиња) возила и автомобили(коли)
со сопствен лизинг без камата
30% учество на 24 рати без камата,без жиранти
без банки,манипулативни и други скриени трошоци
AUTONIKO
ул.„Гоце Делчев“ бр. 157 А
Штип
18 јун. 13:24 Автомобили , Штип

BMW 120 -05

04 јун. 09:11 Автомобили , Штип

BMW 520 D -08

Кон почеток