Македонски | Shqip | English |

Abc Dom

Ваш советник за недвижности

Агенцијата се занимава со посредување при купопродажба и изнајмување на секаков недвижен имот на територијата на Република Македонија.   Прикажи повеќе Агенцијата се занимава со посредување при купопродажба и изнајмување на секаков недвижен имот на територијата на Република Македонија.
Нашиот тим работи во консултации со нотар, адвокат и стручни соработници од областа на внатрешен дизајн на домот или деловниот простор. Доколку се одлучите за соработка со нашата агенција во исто време ќе добиете 50% попуст за услугата внатрешен дизајн. Нашите досегашни клиенти говорат за тоа колку сме ние успешни.
Сите заинтересирани кои сакаат да продадат или изнајмат недвижност а во исто време сакаат да добијат професионален пристап кон истото можат да се обратат во нашата агенција каде ќе бидат услужени брзо и квалитетно.
Abc Dom
42.013463 21.439862
Скопје, Скопjе   Прикажи мапа
21 мај 11:36 Станови , Скопjе , Скопје

Stanovi vo Karpos

21 мај 10:25 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Karpos 3

18 мај 11:32 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Debar Maalo itno

59 500 ЕУР

10 мај 14:10 Станови , Скопjе , Аеродром

Stan vo Aerodrom itno

755 ЕУР

09 мај 14:46 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Centar

09 мај 14:43 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava stan vo Kozle

1 ЕУР /месечно

08 мај 12:02 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava garsonjera vo Kapistec

1 ЕУР /месечно

07 мај 14:05 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Karpos 2

85 000 ЕУР

03 мај 13:35 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Aerodrom

03 мај 12:16 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava 27m2 grasonjera

1 ЕУР

02 мај 13:17 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Centar

02 мај 10:38 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava stan vo Debar Maalo

10 000 МКД /месечно

02 мај 09:20 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava stan vo Debar Maalo

1 ЕУР /месечно

26 апр 13:43 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Kozle

25 апр 12:21 Станови , Скопjе , Скопје

Beautiful apartment in Centar

1 ЕУР /месечно

20 апр 13:27 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Karpos

20 апр 12:08 Станови , Скопjе , Скопје

Stan vo Micurin

1 ЕУР

20 апр 11:26 Станови , Скопjе , Скопје

Se izdava stan vo Centar

1 ЕУР /месечно

Кон почеток